Girona

El camí en la copa es tanca en els vuitens

Un error greu en l’1-2, un penal fallat per Stuani i un gol anul·lat a Pablo Moreno per fora de joc en l’afegit frenen els gironins contra el Rayo

El Girona ha tancat la seva participació en la copa, eliminat en els vuitens de final pel Rayo, que ha tornat a somriure en el seu retorn a Montilivi. Un error d’Ibrahima Kébé ha significat l’1-2 del Rayo, Stuani ha tingut l’oportunitat d’empatar, però ha fallat el seu segon penal com a blanc-i-vermell (71’), i un gol de Pablo Moreno en l’afegit ha estat anul·lat per un fora de joc com a mínim molt ajustat (92’).

Míchel ha fey una mescla. Al darrere, els tres centrals fixos en la lliga. Més endavant, sí que hi havia varietat, amb la titularitat de Ricard Artero, a un nivell molt alt, i el retorn a l’onze de Borja García i Nahuel Bustos. El partit ha començat carregat d’intensitat, amb arribades i molt ritme d’uns i altres. El Rayo exercia una pressió alta i, quan no podia robar la pilota, feia faltes contundents per frenar les progressions del Girona. La primera gran ocasió ha estat dels gironins, que han trobat una resposta ràpida i àgil del porter Luca, que ha tret el xut de Juncà i l’ocasió d’or d’Arnau, que havia recollit el refús (16’). A l’altre costat, un xut de falta directa d’Isi ha anat a parar al travesser (19’). L’1-0 ha arribat en un córner, executat per Borja García i rematat per Bernardo, que marcava amb el cap el seu tercer gol del curs (26’). El Girona tenia prou ben controlats els atacs dels madrilenys, però en l’afegit de la primera part ha arribat l’empat. En una falta lleu de Bernardo que Míchel ha protestat, Sergi Guardiola ha recollit el refús i ha engaltat un xut que ha sorprès Juan Carlos.

No podia començar pitjor la segona part per al Girona, que ha regalat l’1-2 a Sergi Guardiola en un error greu d’Ibra en la cessió a Juan Carlos (48’). El davanter ha marcat de rebot en desviar el xut del porter. Els blanc-i-vermells estaven molt espessos.Míchel no ha trigat Stuani i Samu, per Nahuel Bustos i Borja García, tots dos apagats i estèrils (58’). Feia falta un estímul per reactivar el Girona. Sense aparèixer a l’àrea, ha arribat una ocasió immillorable, en un penal per empenta lleu de Catena a Bernardo. Stuani, però, ha fet el que no sol fer mai i ha vist com Luca li aturava el penal (71’). I quan el Rayo semblava que ho tenia tot controlat, Pablo Moreno ha rematat a la xarxa una centrada del jove Gabri, però l’àrbitre ha anul·lat l’empat per fora de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)