Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Em fa ràbia perquè em sembla injust”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va aparèixer resignat en la roda de premsa. Després de molts partits de felicitat pura pels resultats i les sensacions, ahir finalment va arribar la decepció. “Em fa ràbia l’eliminació perquè no he tingut la sensació que hàgim perdut el control ni que el rival ens hagi superat. Em sembla que el resultat és injust”, va comentar el madrileny, conscient que l’eliminatòria es va escapar per errors propis: “Han estat petits detalls el que ha decidit el partit. El partit estava molt igualat i podia caure cap a qualsevol dels dos costats. No és culpa d’Ibra o de Stuani. Fallem tots, és l’equip qui comet els errors. De l’1-0 amb què havíem d’arribar al descans ens hem trobat que només de començar la segona perdíem 1-2 i això ens ha fet mal, tot i que després hem tingut ocasions per empatar el partit.”

La derrota vol dir adeu a la copa. “Podíem haver arribat més lluny però la sensació és que hem fet una bona feina”, va sentenciar Míchel, que no vol que afecti en la lliga: “No ens ha d’afectar més enllà i menys sabent que no hem estat inferiors contra un bon equip de primera.” A Míchel també li van preguntar molt pel gol anul·lat. “Ens hem de creure la línia... Per mi aquestes jugades pot ser qualsevol cosa. Em sembla dubtosa i s’ha xiulat així. El VAR serveix per ajudar i a vegades crec que no ho fa, però en aquestes situacions de mil·límetres em sembla absurd.”

Iraola, feliç

“Han passat moltes coses i per a l’espectador ha valgut la pena. Ens ha costat molt i ja ho sabíem, però crec que hem tingut el partit controlat tot i haver començat al darrere”, va valorar el tècnic del Rayo, Andoni Iraola.

EL MOMENT CLAU

“Havíem d’arribar 1-0 al descans i a l’inici de la segona ja perdíem 1-2”

EL GOL ANUL·LAT

“El VAR serveix per ajudar i a vegades crec que no ho fa; és molt dubtós”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)