Girona

Gols a ritme de rècord

3a divisió FEF. Després del ‘hat-trick’ contra el Vilafranca, Sergi Arranz s’enfila fins als 14 gols amb l’Olot aquest curs i s’acosta molt al seu sostre

En una jornada marcada per l’ajornament de tres partits, l’Olot és el que n’ha sortit més ben parat. I és que el conjunt olotí va aconseguir una maneta contra un rival directe en la lluita per l’ascens, el Vilafranca (5-1), i fa un gran pas cap al seu objectiu de guanyar la lliga i pujar per la via directa. Ja no per la importància en la classificació, perquè el Girona B l’igualaria a punts si guanya el partit pendent, però sí per les sensacions que transmet l’equip d’Albert Carbó. I és que, després d’uns primers tres mesos de competició més que correctes però marcats per la irregularitat, l’Olot ha posat la directa amb cinc victòries consecutives acompanyades d’una imatge brillant sobre el terreny de joc. La segona volta acaba de començar i encara queda molt, però els olotins van construint el camí amb fermesa.

El rei del gol

Era d’esperar que l’Olot necessités temps per posar la cinquena marxa després d’un inici amb molts canvis a la plantilla després del doble descens del curs passat. Així ha estat, i ara sembla que totes les peces comencen a funcionar a ple rendiment, tot i que n’hi ha una que destaca per sobre de la resta. És el cas de Sergi Arranz. El davanter figuerenc va signar un triplet de gols en la golejada contra el Vilafranca i s’ha enfilat fins a les 14 dianes aquest curs. És, de llarg, el màxim golejador de la lliga, i és que el segueixen Fassani, del Sant Andreu, i Canario, de l’Hospitalet, amb 8 dianes. El més extraordinari és que en la vuitena jornada Arranz només havia marcat dos gols, però des de llavors ha afinat la punteria amb quatre doblets i el hat-trick de diumenge per enfilar-se en la llista de golejadors de la lliga, i això que es va perdre el partit al camp del Vilassar de la setzena jornada.

Els números que està signant Sergi Arranz són tan excel·lents que el figuerenc –diumenge viurà un partit especial a Vilatenim– està a només un pas d’igualar els seus millors registres. El rècord golejador d’Arranz a 3a divisió va arribar el curs 2018/19 quan va marcar 17 gols amb el Terrassa. La segona millor marca va ser el curs següent, quan en va fer 15, tot i que aquell curs va ser el que va quedar escurçat per la pandèmia i podria haver millorat les seves xifres.

Xumetra també afina

Si el rendiment golejador de Sergi Arranz està sent un dels grans arguments de l’Olot aquesta temporada, no es queda enrere el de l’únic fitxatge del mercat d’hivern, Jordi Xumetra.

El veterà davanter de l’Estartit va tornar amb el canvi d’any del Costa Brava i torna a fer vibrar l’afició olotina. I no n’hi ha per a menys. Dos partits, dues victòries i dos gols. Diumenge contra el Vilafranca va ser l’encarregat d’iniciar la golejada marcant l’1-0 al quart d’hora de joc, però encara va ser més clau el seu paper en el seu redebut al camp del Castelldefels (0-1) marcant l’únic gol del partit en la segona part.

EL SOSTRE

17
gols.
El rècord golejador del figuerenc a 3a són els 17 gols amb el Terrassa del curs 2018/19.
Li va costar engegar, però ha marcat 12 dianes en els deu últims partits jugats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)