Girona

Si n’hi ha, serà a última hora

El mercat. El Girona ha esgotat dos terços del mercat sense haver tancat cap dels reforços que desitja Míchel i, si hi ha alguns moviments, s’espera que siguin gairebé a última hora

Míchel va començar les vacances de Nadal amb una llista de desitjos dirigida a Quique Cárcel per reforçar l’equip, tot i que el madrileny sempre ha puntualitzat que només vol que arribi algú si ha de millorar realment el que hi ha, una plantilla que satisfà prou el tècnic. Un lateral dret, un migcampista defensiu i un davanter amb profunditat eren les principals necessitats. De moment, però, després de més de dues setmanes amb el mercat obert, el Girona encara no ha fet cap moviment i no hi ha cap negociació prou avançada perquè hi hagi algun anunci en els pròxims dies.

En el que més treballa el club, això sí, és en la possibilitat d’incorporar una nova peça ofensiva. En aquest sentit han aparegut rumors sobre l’interès del Girona pel davanter del Llevant Dani Gómez i l’atacant del Rayo Andrés Martín, que també tenen altres projectes de la categoria de plata sobre la taula en cas que acabin sortint. Per ara, però, tot està fred, i és que la previsió és que, si s’acaben fent incorporacions, siguin els últims dies de mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)