Girona

Centrats en el que toca

Després de l’eliminació en la copa, Samu Saiz deixa clar que la plantilla només pensa en la lluita per l’ascens

“Crec que estic a un bon nivell i mai havia gaudit tant amb un entrenador”, diu el madrileny

Aquesta setmana és diferent, al Girona. L’equip va tancar dissabte la seva participació en la copa després de la derrota contra el Rayo Vallecano (1-2) i és el moment de centrar tots els esforços en la lliga. El retorn a la competició regular serà diumenge, quan el Girona rebrà la visita del Lugo a Montilivi (18.15 h). Després de sumar 13 punts dels últims 15 en joc, els de Míchel no volen que aquest parèntesis que ha significat la copa trenqui la dinàmica positiva. “Teníem moltes ganes de seguir vius en la copa i ens fa ràbia l’eliminació perquè vam fer mèrits per passar. No aconseguir-ho i perdre un partit després de tantes setmanes no ens fa estar contents, però l’equip continua endavant i està preparat per competir en el que queda de lliga, que al final és el més important”, comentava ahir en la roda de premsa Samu Saiz, un d’aquells jugadors que no volen perdre ni en els amistosos.

És, doncs, el moment de continuar encadenant grans resultats en la lliga per anar retallant diferències amb la segona posició que ocupa, de moment, el Valladolid. L’objectiu és clar, i és que després de la remuntada de les últimes jornades l’ascens directe torna a ser una possibilitat real. La via, però, és la paciència. “Ens centrem en el partit contra el Lugo, que és el partit més important perquè és el següent que ens toca. Després Amorebieta i anar fent. A tots ens agrada somiar i ens agradaria arribar al partit contra el Valladolid molt a prop seu, però hem d’anar pas a pas”, comentava ahir el mitjapunta madrileny, conscient que s’ha d’aprofitar aquest bon moment dels gironins. “Míchel sempre ens exigeix molt a tots i ho fa per ajudar-nos a trobar el nostre millor nivell i que estiguem endollats. Jo em trobo bé i crec que estic a un bon nivell, però tinc ganes de seguir millorant. Aquesta és la clau, i és que tots els jugadors estem oferint un bon rendiment i es veu en tots els partits que jugui qui jugui respon de la millor manera. Això permet que l’equip estigui tan bé com està”, hi afegia.

Si assaltar la segona posició i lluitar per l’ascens directe és l’objectiu, la via per aconseguir continuar fent passes endavant en cada partit també és clara. “L’equip ha de sortir com està sortint en cada partit, sobretot a casa. Tenim algunes desconnexions puntuals que hem d’anar millorant, però a casa estem jugant a un gran nivell. Per moments fent un joc brillant. Això fa que la gent s’hi identifiqui i s’enganxi. Ens agrada poder generar aquesta il·lusió a l’afició”, deia Samu Saiz.

En un moment dolç

Sens dubte, Samu Saiz ha de ser un dels homes importants en la lluita del Girona per assolir l’ascens. I és que el madrileny viu segurament el seu millor moment com a blanc-i-vermell, i això no és casualitat. “He tingut entrenadors de tota mena, però disfrutar tant com ho estic fent aquest any no ho havia fet amb cap entrenador. Míchel jugava en una posició similar a la meva i al final fa que els jugadors de davant tinguem moltes possibilitats de rebre la pilota neta. Després tenim possibilitats de generar moltes ocasions i brillar més”, valora el madrileny, que ha trobat en l’andalús Álex Baena un soci excel·lent a tres quarts de camp. “Quan jugues amb bons jugadors sempre millores el teu rendiment. Amb Baena em trobo còmode. Li agrada sortir al contraatac i ens entenem bé. Ell és molt ràpid i li agrada córrer als espais, més que a mi”, deia amb un somriure.

Aquest moment de felicitat que viu Samu Saiz es tradueix en el joc del mitjapunta i del mateix Girona, tot i que el madrileny no se sent un dels referents de l’equip per als joves: “Els veterans són Borja, Stuani, Juanpe o Bernardo. Jo tinc 31 anys però soc com els joves, a qui només dic que es mengin el món.”

LA VALORACIÓ

Teníem moltes ganes de seguir vius en la copa i fa ràbia perquè vam fer mèrits per no perdre, però la lliga és el més important
Ens centrem en el partit contra el Lugo, que és el que ens ve. A tots ens agradaria acostar-nos al Valladolid però anem pas a pas
Tot i algunes desconnexions, tenim moments de joc brillants. Ens agrada generar aquesta il·lusió a l’afició
Samu Saiz
mitjapunta del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)