Girona

Míchel: “Més que mai, demà necessitem no perdre la pilota”

Les declaracions del tècnic abans del partit que el Girona juga demà contra el Lugo

Míchel Sánchez ha parlat aquest migdia en roda de premsa en la prèvia al partit que el Girona juga demà contra el Lugo. Les seves declaracions:

Estat de l’equip. Baixes?

“Recuperem a Ramon. És una gran notícia. Perdem a Stuani per covid. Tenim les mateixes baixes de Darío, Valery i Ureña. La resta de l’equip està molt bé i a la nostra disposició. Aleix i Baena també estan bé i podran jugar”.

Stuani, covid 2 cops en un mes?

“No controlo el covid, no vam poder comptar amb Stuani a Osca i demà tampoc. És covid. A recuperar-se i aviat estarà a la nostra disposició”.

El camí a la lliga

“El nostre camí és la nostra preocupació. Necessitem guanyar. Volem pujar alguna altra posició i per això, necessitem guanyar. necessitem a la nostra afició. és molt important la connexió equip-afició. ho hem notat. és clau”.

El rival, el Lugo

“Molt difícil. Porta vuit partits sense perdre. M’espero un partit difícil. El Lugo juga amb tranquil·litat d’estar molt bé. Nosaltres tenim que fer un gran partit per guanyar els tres punts”

Derrota 1-0 a la primera volta

“Va ser una mala actuació nostra. Penso que hem canviat molt respecte a aquell partit i el Lugo també. Dos entrenadors que som els mateixos i no hi haurà sorpreses en quant a la tàctica”.

Les claus contra el Lugo

“És un equip que té molt bon contraatac. Amb bandes potents i amb laterals profunds. Joc directe, guanyen segones jugades i impacte a àrea rival. Troba bons punts de rematada. És un equip que replega bé i que també pressiona. Hem de saber gestionar molt bé la possessió. Hem de tenir molt poques pèrdues. Allà ho vam voler ser, però no ho vam aconseguir, quan perdíem la pilota ens feien mal. Més que mai, necessitem no perdre la pilota”.

Mercat d’hivern

“Estic molt atent al partit. I confio 100% en la nostra direcció esportiva. Ja vaig dir que tenim un gran equip i és difícil millorar aquesta plantilla. Si ve algun jugador que millori aquest equip perfecte, però sinó, també perfecte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)