Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El nostre camí és el que ens preocupa”

Míchel Sánchez continua progressant amb la llengua catalana i ahir va respondre pràcticament totes les qüestions que se li van fer a la roda de premsa en català. El tècnic, amb l’ajuda del cap de premsa del Girona, David Torras, que li donava un cop de mà quan li sorgien dubtes, va valorar el partit d’aquesta tarda contra el Lugo. “Serà molt difícil. Ells fa vuit jornades de lliga que no perden i haurem de fer un gran partit per sumar els tres punts”, va declarar el tècnic, que va desgranar quines poden ser les claus per imposar-se al conjunt gallec. “Són un equip de poca possessió però amb molt impacte a àrea rival. Té molt bon contraatac, amb bandes potents i amb laterals profunds. També dominen el joc directe, guanyen segones jugades i a àrea contrària troben bons punts de rematada. Haurem de saber gestionar molt bé la possessió i tenir molt poques pèrdues. Més que mai, no hem de perdre la pilota”, va indicar.

Una victòria avui podria acostar l’equip a l’ascens directe, a més d’afermar-lo en el play-off. “El nostre camí és la nostra preocupació. No ens podem preocupar del que puguin fer la resta d’equips. Nosaltres necessitem guanyar”, va explicar Míchel. “Volem escalar alguna altra posició i per això, necessitem guanyar i per fer-ho necessitem la nostra afició. És un moment molt important en la temporada i la connexió entre l’equip i l’afició és clau. Ho hem notat quan hem jugat a Montilivi”, va assegurar l’entrenador, que va insistir a pensar únicament en el present, sense mirar més enllà. “El mes de febrer ja vindrà. Ara hem de guanyar el Lugo. Partit a partit. No em fa por cap equip, però qualsevol ens pot guanyar”, va concloure.

PRESENT

“Partit a partit. No em fa por cap equip, però qualsevol ens pot guanyar”

EL PARTIT

“Haurem de saber gestionar molt bé la possessió i tenir poques pèrdues”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)