Girona

Ramon Terrats: “Trobava a faltar els nervis abans de cada partit”

El migcampista del Girona ha parlat als mitjans del club un cop recuperat de la lesió

  • VÍDEO: Les delcaracions de Ramon Terrats
  • Ramon Terrats, en un entrenament a La Vinya GIRONA FC.

L’empat de diumenge contra el Lugo va deixar algunes notícies positives, i una d’elles va ser sense dubte el retorn a la convocatòria de Ramon Terrats, un cop superada l’operació a què es va haver de sotmetre per una fissura per estrès a la tíbia. “Em trobo molt bé. No ha estat un procés fàcil, sobretot quan et diuen que t’has d’operar. La família i els companys m’han ajudat molt i ara estic content perquè les coses han anat molt bé”, ha comentat Terrats en declaracions als mitjans del club: “És la primera operació que pateixo en el futbol i dono les gràcies a l’equip del doctor Cugat, que em van ajudar molt explicant-me com anirien les coses. La veritat és que han anat molt bé, fins i tot més ràpid del que tots esperàvem i per sort ja puc tornar a gaudir a la gespa”. Sobre el que més ha trobat a faltar, Terrats té clar que han estat els dies de partit: “Psicològicament és difícil perquè veus des de fora com tots entrenen i tu ho trobes a faltar. Sobretot és els dies de partit, quan estàs a la grada. Els nervis abans del partit els he trobat a faltar, però per sort l’altre dia contra el Lugo ja els vaig començar a notar.”

Ara, un cop recuperat de la lesió, Terrats sumarà competència al centre del camp, però no tindrà fàcil recuperar el protagonisme que tenia pel bon rendiment que està oferint la parella Pol Lozano i Aleix Garcia. “Espero poder-me adaptar a les situacions que em vagi trobant perquè sé que ara em costarà entrar, ja que tots tenen ritme de competició i a mi em costarà una mica”, valora Terrats, conscient de la situació i del pas endavant que ha fet l’equip els últims mesos: “L’equip ha progressat molt des que em vaig lesionar. Hem millorat molt el joc ofensiu i defensiu i cada dia el treballem una mica més. Míchel té molt clar el que vol i ens ho ha deixat clar i en aquest sentit l’equip ha millorat molt. Estem marcant força gols i ens agradaria encaixar menys. Crec que aquest és un aspecte a millorar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)