Girona

Míchel: “ Confio molt en el meu equip”

Les paraules del tècnic del Girona en la prèvia del partit que l’equip blanc-i-vermell juga dissabte contra l’Amorebieta

Míchel Sánchez ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit que el Girona juga dissabte al feu de l’Amorebieta. Les seves declaracions:

Estat de la plantilla

“L’equip està molt bé. No vam guanyar els tres punts i nosaltres volíem els tres punts. Tot i això, vam jugar molt bé. És el camí per guanyar partits i hem de continuar pel mateix camí.

Stuani

“Stuani està recuperat. També recuperem Jairo. Tenim les baixes d’Ureña, Valery, Darío i Samu per targetes. Esperem recuperar aviat a tothom. Això voldrà dir que la plantilla està molt bé i afrontem els 18 partits que queden estigui tothom “.

Ivan Martín

“No està fet. Per mi és un gran jugador. Ens ajudaria molt però no està fet. Demà veurem. I alguna altra incorporació pot ser. Jo vull un més, però sé que és molt difícil”.

Calendari

“Crec que hem fet molt bon començament d’any. El resultat de l’últim partit no és molt bo per nosaltres però és el camí. No guanyar, no vol dir que estiguem malament. L’Amorebieta és un equip molt difícil. Hi ha molta igualtat en la competició. El nostre objectiu és guanyar per continuar en la part alta de la classificació.

Mercat d’hivern. Què pot arribar?

“Necessitem un jugador que ens ajudi. Si pot arribar un jugador amb més gol... tenim a Stuani, a Pablo, un jugador que ens ha de donar. Esperem el millor Pablo i el millor Nahuel. Volem portar alguna cosa que millori. Si ve Ivan és un jugador que té un ritme de joc boníssim. Té u contra u, un anada i tornada amb pilota i sense. Estaria encantat que vingués. Hi havia l’opció que sortís Calavera i voliem portar a algú més defensiu. Continua Calavera, doncs perfecte. No podem portar a ningú allà. I després al mig del camp, pensàvem que Ramon estaria més temps lesionat i ha tornat amb una intensitat i una capacitat brutal. Ibra, Borja, Samu, Artero, portar algú aqui és molt difícil. Estic content. Si Quique em diu que té un central, doncs bé. Però si ve algú que sigui igual a millor del què tenim. La plantilla la veig ben compensada i tenim gent jove amb talent que ha d’explotar-lo”.

Guanyar o no Amorebieta.

“Necessitem els tres punts. Serà molt difícil. Tenim un mes molt difícil. L’Amorebieta serà igual de difícil que la Ponferradina, el Valladolid. Podem guanyar a qualsevol amb la nostra idea de joc? Estic convencidíssim. Tinc aquesta sensació. L’altre dia els vaig dir que sento que quan em callo als entrenaments soc feliç perquè la idea flueix. És el somni d’un entrenador. Estem en aquesta fase. Confio molt en el meu equip. Penso que guanyarem tots els partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)