Girona

El Girona B-Olot es jugarà a Montilivi

El Girona ha fet oficial aquest matí que el duel que han de disputar el Girona B i l’Olot corresponent a la jornada 22 de 3a divisió FEF es disputarà a l’estadi de Montilivi. Serà el diumenge 6 de febrer (a les 12.30h) i el Girona posa a disposició dels socis entrades de franc per accedir a l’estadi. Serà un duel decisiu en la lluita pel lideratge, i per això el club gironí ha decidit moure el partit a Montilivi perquè el filial pugui tenir el suport de l’afició, i és que els partits que juga a Riudarenes es juguen a porta tancada.

No serà el primer partit a Montilivi entre el filial del Girona i l’Olot, i és que en la temporada 2018/19 el duel entre el Peralada, que en aquell moment era el filial, i l’Olot ja es va disputar a l’estadi perquè el camp del conjunt xampanyer estava en tasques de manteniment. El Girona B també va jugar fa poc a Montilivi. Va ser la temporada passada en el duel de la segona fase contra l’Europa. El repte que tindrà el Girona B, però, és canviar la dinàmica, i és que els dos partits esmentats van acabar amb la derrota del filial del Girona per la mínima (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)