Girona

Iván Martín: “M’he decantat pel projecte guanyador”

Les primeres paraules del mitjapunta com a jugador del Girona

Iván Martín ja s’ha entrenat aquest matí amb els seus nous companys en el Girona. El jugador, que ha entrat a la convocatòria pel partit que demà(16 h) juga l’equip blanc-i-vermell al feu de l’Amorebieta ha donat les seves primeres impressions als mitjans oficials del club:

L’arribada a Girona

“Estic molt il·lusionat de poder estar aquí al Girona. M’he decantat pel projecte guanyador que hi ha i les ganes de tornar a primera, que jo també tinc”.

Estil de joc

“El joc combinatiu del Girona que té s’adapta molt bé al meu estil”

Míchel

“No el coneixia personalment al mister, avui me l’han presentat. Esta content de la meva arribada i seré un més”

L’equip

“Porto veient-los durant tota la temporada. Sí que és veritat que no van començar massa bé però quan van posar línia de cinc al darrera, les coses van funcionar i son on es mereixen”.

El vestidor

“Coneixia abans de venir a tres companys. Amb un d’ells vaig parlar amb ell abans d’arribar i em va dir que el vestidor era una pinya que van tots a pel mateix objectiu. Son Álex Baena, que vaig coincidir amb ell al Vila-real B i a la residència allà, amb Aleix García, igual, també vam coincidir a la residència del Vila-real i amb Pol Lozano a la selecció espanyola”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)