Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Els hem d’enfonsar al màxim al seu camp”

Com sol fer en les prèvies últimament, Míchel va oferir gran part de la roda de premsa en català. De tant en tant, canvia al castellà, per esplaiar-se, però començar-les en català s’ha convertit ja en un hàbit del tècnic madrileny, que va analitzar el matx d’aquesta tarda contra l’Amorebieta. “Serà molt difícil”, va indicar l’entrenador, abans de desgranar quin enfrontament preveu i què haurà de fer el seu equip per imposar-se. “Haurem de ser capaços de minimitzar el seu joc directe i la segona jugada. Ells ocupen molt bé els espais per jugar per fora o en profunditat i ocupen molt bé l’àrea. Necessitarem tenir molt la pilota i que es jugui molt al seu camp. Tindrem molt de guanyat si fem això”, va explicar. “Si és un partit en què ells arriben a la nostra àrea amb facilitat, patirem, tot i que tenim molt bons jugadors en defensa d’àrea. Acumulen molta gent, tenen jugadors que arriben a l’àrea i hem de fer que el partit no sigui d’anada i tornada i tenir molt la pilota”, hi va afegir. “Ahir un amic em va dir que s’ha d’enfonsar el rival al màxim i és una frase que m’he quedat. Els hem d’enfonsar tant com puguem, així no patirem tant en els contraatacs”, va completar.

Míchel va insistir que veu l’equip “molt bé” i “en el camí per aconseguir victòries”. “Podem guanyar a qualsevol amb la nostra idea de joc? Estic convençudíssim que sí. Tinc aquesta sensació”, va indicar. “L’altre dia els vaig dir que sento que quan callo als entrenaments soc feliç perquè la idea flueix. Tenen la idea, hi van, pressionen, són verticals, s’ajunten per pressionar... És el somni d’un entrenador. Veure’ls entrenar a un ritme intens i amb pocs missatges nostres. Confio molt en el meu equip. Penso que guanyarem tots els partits”, va concloure.

Vélez: “Serà complicat”

El tècnic de l’Amorebieta, Iñigo Vélez, també va valorar el partit en la prèvia: “El Girona és un equip molt complicat. Ens exigirà moltíssim, té molta qualitat i només cal recordar que va estar a un partit de pujar l’any passat.”

CONFIANÇA

“Podem guanyar a qualsevol amb la nostra idea de joc? Estic convençut que sí”

EL GUIÓ

“Necessitarem tenir molt la pilota i que es jugui molt al seu camp”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)