Girona

Molta pilota i poc perill

Divisió d’honor juvenil. El Girona s’encalla contra el penúltim classificat, que es tanca bé i s’endú un punt de Vilablareix

Girona 0 Cerdanyola 0

GIRONA:Joel Ruiz, Joel Gómez, Pedroza, Lungu (Mamadou, 82’), Jan (Garriga, 68’), Oltra, Iker Garcia (Iker Vázquez, 58’), Unai, Kemo (Solans, 58’), Farnós i Joel Roca.CERDANYOLA:Montes, David Pérez (Lucas, 80’), Samajari, Sekhou, Gutiérrez, Benert, Marc Pérez (Osama, 67’), Tompkins, Fàbrega (Denis, 80)’, Bellari (Aitor Jiménez, 58’) i Herruzo (Yago, 58’).ÀRBITRE:Enric Bureu.T.G.:A Marc Pérez, Gutiérrez i Yago, del Cerdanyola.T.V.:Cap.

El Girona de divisió d’honor juvenil no va poder passar de l’empat contra el Cerdanyola, penúltim classificat. El conjunt d’Àlex Marsal va fer un partit espès i es va col·lapsar contra la teranyina visitant, que va fer un plantejament defensiu i va saber mantenir a ratlla els blanc-i-vermells. En tota la primera meitat, els gironins no van generar cap ocasió clara de perill, més enllà d’algunes internades sense rematada i un cop de cap de Farnós (22’). Encara hauria pogut ser pitjor per als interessos gironins si el Cerdanyola hagués ajustat un pel més un contraatac que va acabar amb un xut al pal (40’). En la segona part, el Girona tampoc va saber perforar l’entramat defensiu del Cerdanyola. Molta pilota i poc perill dels gironins. La més clara va ser una rematada de Solans, que va recollir una pilota solta dins l’àrea (59’). També ho va provar Lungu, amb un cop de cap en la sortida d’un córner (72’). Poca cosa més, perquè el Cerdanyola es va defensar bé i va tenir com a recompensa aconseguir un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)