Girona

Més pressió per a l’Almeria

Amb la victòria al sac i els tres punts ja sumats en el seu compte des de divendres a la nit, el Girona observa des de casa com els rivals directes van disputant els seus partits. Ahir va ser el torn del Valladolid, que va vèncer sense cap problema el Lugo al Nuevo Zorrilla (4-1), gràcies a les dianes d’Òscar Plano, Weissman, Anuar i Sergio León. El conjunt dirigit per Pacheta se situa de manera provisional en la segona posició afegint encara més pressió a l’Almeria, que disputa el seu partit avui a El Alcoraz contra l’Osca (a les 18.15 h). Rubi torna a terres aragoneses per jugar contra l’equip amb el qual va assolir l’ascens històric a primera divisió el curs 2014/15. I ho fa amb l’obligació de guanyar si no vol veure’s fora de l’ascens directe vuit jornades abans del final.

Amb la victòria del Valladolid, en espera del resultat de l’Almeria, el Girona continuarà en quarta posició al final de la jornada amb 58 punts, dos més que el Tenerife, però ara mateix ja es troba a sis de la segona plaça, marcada pels val·lisoletans (64). Passi el que passi a Osca, els de Míchel Sánchez han de continuar pressionant els dos rivals més directes en la lluita per l’ascens directe, que precisament d’aquí a dues jornades s’enfronten entre ells. Serà llavors quan els blanc-i-vermells tindran una ocasió d’or per retallar més punts i continuar somiant a fer-la grossa quan quedaran només sis jornades per a la conclusió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)