Girona

Sense una millora serà inviable

Girona. El tècnic del conjunt gironí, Míchel Sánchez, admet que el seu equip haurà de mostrar encara una millor versió si vol continuar acumulant victòries i lluitar per l’ascens directe

El Girona camina amb pas ferm cap a la lluita cos a cos per l’ascens directe amb l’Almeria, tercer, i el Valladolid, segon. El conjunt gironí encadena cinc victòries en la lliga, tot i que en l’última jornada no va mostrar bones prestacions i va haver de suar i patir per lligar el triomf a Montilivi contra el Màlaga –Nahuel va desencallar-ho tot amb una diana en el 82–. Els blanc-i-vermells tenen un nou repte en la seva visita a La Romareda per enfrontar-se al Saragossa, un rival sempre exigent sigui quina sigui la seva situació en la taula. Per Míchel Sánchez, el tècnic del Girona, per sumar els tres punts en terres aragoneses i encadenar la sisena victòria, un fet que mai ha aconseguit des que va començar la seva trajectòria a les banquetes, els seus jugadors hauran de millorar la seva versió: “Guanyar sense merèixer-ho reforça, però no em convenç. No és la millor manera de vèncer i segur que així una altra vegada no guanyarem. Quan passa el que ens va passar a Montilivi contra el Màlaga, el més important és comprovar que l’equip sigui competitiu i això sí que ho vam palpar”, comentava el de Vallecas en la roda de premsa prèvia al duel contra el Saragossa.

El Girona ve de massa enrere en la taula i retalla distàncies amb els seus rivals pràcticament des de l’octubre –des de llavors només ha perdut quatre partits–, un fet que l’ha deixat sense marge d’error i sempre caminant per l’abisme: “El nostre dèficit és que no tenim marge. Necessitem vèncer a Saragossa i anar partit a partit per veure si la resta d’equips mantenen la distància o no. Aconseguir cinc victòries seguides és important i bo per a l’equip però estem per sota i només ens ha valgut per mantenir-nos vius”, explicava el tècnic de l’equip blanc-i-vermell, que hi afegia: “Era molt necessari encadenar-les per la nostra situació. Si volíem lluitar per l’ascens directe havíem d’aconseguir una bona sèrie de resultats. El més important ha estat també la imatge, i demostrar-nos que som un equip amb totes les lletres. L’últim partit n’és la millor prova, no va ser la nostra millor versió i també vam guanyar. És el camí, però necessitem jugar millor en la resta si volem lluitar per l’ascens.”

Per Míchel, el duel contra el Saragossa serà competit. Els aragonesos tenen un entrenador amb experiència i l’ambient que s’espera a La Romareda serà de gala per part local i també visitant.

LES REACCIONS

Guanyar sense merèixer-ho reforça, però no em convenç. No és la millor manera i segur que així una altra vegada no guanyarem
L’últim partit és el camí, però haurem de jugar millor en la resta si volem lluitar per l’ascens a primera
Míchel Sánchez
entrenador del girona

Samu Saiz, cas tancat

Aprofitant la roda de premsa prèvia a La Romareda, i ja amb el cap més fred dies després del partit contra el Màlaga, Míchel Sánchez es va referir a la polèmica reacció de Samu Saiz quan el tècnic va decidir substituir-lo en el 36 de la primera: “No hi ha cap problema, ens ha demanat perdó a tots i per mi l’assumpte està tancat. Ell sap que la seva imatge no va ser la millor per a l’equip. L’ambient en el dia a dia, sempre ho he dit, és una meravella i accions com aquesta poden fer pensar a la gent que no sigui així. Per mi està tot tancat. És un jugador molt important i si parlem de futbol per referir-nos a ell serà la millor notícia per a tots”, sentenciava el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)