Una tarda per oblidar

Divisió d’honor juvenil

Lleida 2 Girona 1

LLEIDA:Pérez, Santiago (Kirian,46’), Olivera (Vicenç, 80’), Sala, De la Fuente, Soriano, Puig, Coulibaly, Sidibé (Àlex, 80’), Mur i Becerra (Youssef, 90’).GIRONA:Joel, Congost (Joel Gómez, 66’), Pedroza, Toni, Garriga, Pol, Iker García (Calvete, 55’), Arnau Farnós, Sergi Solans, Iker Vázquez (Lucas, 73’)i Musta (Jastin, 55’).GOLS:1-0 (88’) De la Fuente. 1-1 (91’) Arnau Farnós, de penal. 2-1 (94’) Soriano.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:als locals Santiago, Vicenç, Mur i Puig; i als visitants Sergi Solans i Calvete.T.V.:directa al visitant Joel (73’).

El juvenil del Girona, que ja pràcticament no es juga res en el que resta de temporada, va tenir una mala tarda i va perdre al camp del cuer, el Lleida (2-1), en un partit en què va anar de més a menys.

Els primers minuts van ser molt bons dels d’Àlex Marsal, que van disposar de nombroses ocasions per obrir el marcador, amb un remat al pal i tot. El domini era aclaparador, però la pilota no va entrar i a poc a poc la intensitat va anar baixant. En la represa el guió va canviar. Joel va evitar el primer gol local amb una gran intervenció i després el joc es va anar embrutant. Encara va canviar més quan en el minut 73’ el Girona es va quedar amb deu per l’expulsió del porter Joel, que va tallar fora l’àrea una ocasió manifesta de gol. El Lleida s’ho va creure i al final va arribar la bogeria. De la Fuente va marcar l’1-0 en el 88’, el Girona va empatar en el 91’ amb un gol de penal de Farnós i va perdre el nord, permetent que en el 94’ arribés el 2-1 de Soriano a la contra.