Girona

L’1x1 dels jugadors del Girona

Per Carles González

JUAN CARLOS (90’)
Res se li pot retreure al porter, que abans d’encaixar el gol de la derrota, en una definició genial de Borja Sainz, havia tret una rematada a boca de canó a Iván Azón. Va estar precís i encertat, en el joc amb els peus.
bueno (90’)
SOBREPOSAT
El context no el va beneficiar en cap moment, primer perquè amb la possessió l’equip no va estar ben organitzat i li va costar molt en la sortida de pilota. Sense ella li va tocar defensar molta estona a camp obert, amb molt espai a l’esquena, i se’n va sortir.
bernardo (45’)
SACRIFICAT
En la línia de l’equip, no va estar còmode, en una primera part en què el rival atacava amb espais i en contraatacs. Míchel va optar per desfer la línia de tres centrals en el descans i ell va ser l’escollit per ser substituït.
juanpe (90’)
CORRECTOR
No va estar bé en la sortida de pilota, a causa, també en gran part, del problema col·lectiu que va tenir l’equip a l’hora d’atacar. En canvi, en un escenari d’haver de defensar amb molts espais, va estar molt bé corregint en l’emergència i en jugades al límit.
arnau (90’)
VERSÀTIL
Va començar de carriler dret, va jugar també de lateral dret i va acabar de central esquerre, complint en totes les demarcacions. Es va acostar a l’empat amb un cop de cap en el tram final que li va treure el porter Christian.
pol lozano (45’)
SUPERAT
Mala tarda per al migcampista, que va estar malament en tot allò en què és fiable; imprecís en la passada, va perdre pilotes en la medul·lar i tampoc va guanyar duels. En el gol en contra Borja Sainz li va guanyar la partida. Substituït al descans.
aleix garcía (90’)
ESPÈS
No va pesar en el joc i no va ser capaç de ser una solució quan l’equip tenia la pilota. Tampoc en defensa va estar especialment lúcid davant dels contraatacs del rival, si bé és cert que no és un especialista defensiu.
jairo (90’)
TOU
En el gol en contra es va equivocar, ja que primer es va deixar pispar la cartera per Borja Sainz i després no li va fer una falta, quan estava en situació per fer-la, que hauria posat fi a l’acció. Gens fi en la centrada.
ivÁn martín (90’)
DESAFINAT
En la seva primera titularitat amb el Girona no va fer un partit memorable. Jugant en una posició intermèdia a tres quarts de camp, va triar gairebé sempre malament amb pilota i va perdre’n també moltes.
baena (70’)
LLISCANT
Segur que relliscar contínuament i anar a terra no va ajudar que tingués el cap clar. Perfilat a l’esquerra, quan acostuma a estar-ho a la dreta, no va trobar el seu lloc en el partit i no va aconseguir generar cap situació interessant a tres quarts.
nahuel bustos (60’)
aïllat
El nefast funcionament col·lectiu de l’equip el va perjudicar i amb prou feines va poder entrar en joc i, encara menys, estar a prop de tenir una ocasió de gol. Frustrat, va veure una targeta groga.
SAMU SAIZ (45’)
INDIVIDUALISTA
No va aconseguir transcendir enmig del desgavell. Va recordar la versió dels dos cursos anteriors, més solitari i fent la guerra pel seu compte.
TERRATS (15’)
TRENCAT
Quan feia un quart d’hora que era sobre la gespa va notar una estrebada a la part posterior de la cuixa i va haver de ser substituït.
STUANI (30’)
DESASSISTIT
Igual que a Nahuel Bustos, l’equip no va ser capaç de trobar-lo en cap moment.
MORENO (30’)
InÈDIT
Com a qualsevol davanter ahir, l’equip no hi va connectar i va tocar poca pilota.
VALERY (20’)
RECURS
Va entrar per donar profunditat per la banda dreta, però tampoc va funcionar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)