Girona

Míchel: “Sempre penso en clau ‘ascens directe’”

A punt. El tècnic del Girona ha comparegut en la roda de premsa prèvia al matx que el seu equip disputarà demà contra la Real Sociedad B a Montilivi (19h)

Míchel Sánchez ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament que el Girona disputarà demà a Montilivi contra la Real Sociedad B (19h). El tècnic ha valorat diversos aspectes de l’actualitat del seu equip i ha analitzat les característiques del filial donostiarra.

Baixes i estat de l’equip

“L’equip està molt bé. Tenim les baixes de Dario, Ramon Terrats i Ibra per lesió. També Pablo Moreno per malaltia. La resta tothom bé i recuperem Borja García”

La Romareda

“Primer hem de fer autocrítica i jo també haig de millorar molt. L’equip pot tenir un mal partit com a la Romareda i ja està. El proper partit és molt important per a nosaltres i hem de guanyar molts partits pensant en pujar directe, però també per classificar-nos pel play-off, ha dit Míchel Sánchez, que respecte a l’últim duel afegia: “El responsable soc jo. Quan l’equip juga malament jo no estic bé. Penso en la meva responsabilitat i tot el que passa en el camp és recau en mi”

Valladolid-Almeria

“El resultat d’ahir és bo per a nosaltres. Si volem mirar enrere cal guanyar, si ho volem fer amunt, també cal guanyar. No tenim altra opció. Miris on miris cal guanyar” ha valorat el de Vallecas, que puntualitzava: “El més important és el nostre partit. Els resultats de la jornada són bons per nosaltres i hem de guanyar. Jo sempre penso en clau d’ascens directe i només queda sumar de tres en tres els set partits que queden. Amb 79 punts podríem estar en la lluita encara que sigui difícil. Aquest és el repte tot i que els resultats per darrera també ens pressionen i no tenim marge d’error, ni per dalt, ni per baix. És un repte maco i necessitem a l’afició ja que a Montilivi només hi jugarem tres partits dels set que resten. Guanyar ens acostaria a sis de l’ascens ij mantindríem set punts respecte el setè, un fet que ens aportaria tranquil·litat”.

La Real Sociedad B

“La Real és un molt bon equip. La seva posició en la classificació no es correspon al seu rendiment en el camp. Hauria d’estar en alguna posició més a dalt. Hem de guanyar la pilota ja que ells solen tenir molta possessió però són un equip que està fallant molt en les àrees. Juguen molt bé”, ha sentenciat l’entrenador del Girona, Míchel Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)