Girona

Míchel: “No traurem res positiu de la crispació”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha valorat avui la situació de l’equip, dos dies abans de visitar l’Sporting (diumenge, 16h).

Les baixes

“Tenim Baena sancionat, i Darío i Víctor Sánchez, lesionats. Pol Lozano està bé, un cop superada la sanció, i Ramon Terrats crec que arribarà al partit. La resta estan bé.”

L’estat anímic

“Crec que vam merèixer guanyar contra el Tenerife. Vam fer un gran partit, ben jugat. L’equip està bé. Tenim tres partits, tres finals, i s’ha de guanyar. Crec que amb 70 punts arribarem al play-off. És el nostre objectiu”.

L’Sporting s’ha embolicat

“La realitat és que ells estan en dificultats i serà un partit de molta exigència. Han canviat l’entrenador, amb Pitu Abelardo només tenim l’últim partit, tot i que el conec d’altres etapes. Quan tens una plantilla nova, tot canvia, i variaràs en funció dels recursos que tens. Només hem pogut analitzar el partit d’Osca. Podem entendre el que ens trobarem quant a l’ambient. És un equip preocupat, amb una gran afició, que els ajudarà. No pensaven passar aquesta situació, i és dura. Necessiten tothom, que es generi un ambient per ajudar l’equip. Crec que és el que ens trobarem. Hem de tenir molta personalitat. Tots dos depenem de nosaltres mateixos. Hem d’estar focalitzats en el joc, i que l’ambient ens serveixi també de motivació. Hi ha un gran ambient de futbol. És una bona prova. Després de perdre, aixecar-nos en un escenari així seria molt bo, i guanyar ens acostaria molt al play-off.”

Millor contra un que s’hi juga?

“Jo prefereixo que els rivals s’hi juguin coses. L’Alcorcón va guanyar 0-3 a Saragossa, no va merèixer perdre contra l’Oviedo, i nosaltres vam patir en la segona part. Diumenge, tots dos ens hi jugarem. Prefereixo això.”

Baena, sancionat

“Vam parlar amb tot l’equip perquè a Borja el van expulsar estant a la banqueta, Samu a Fuenlabrada també va ser per una expulsió que no és conseqüència del joc sinó per mala actitud. La de Baena va pel mateix camí. Hem parlat amb ell, amb l’equip. Necessitem ajudar els àrbitres. En l’ambient de crispació, no traurem res positiu. La idea és primer acabar amb onze, i després que les grogues no ens condicionin, com és aquest cas. Ell té sanció econòmica, de règim intern, i són coses que han d’anar aprenent els jugadors, sobretot els més joves. Cada minut d’aquests tres partits serà clau per assolir l’objectiu. No podem regalar res a ningú”.

Samu Saiz, per Baena?

“Samu és una de les possibilitats. És un jugador que necessitem, i esperem la seva millor versió. També hi ha altres alternatives.”

Decisions arbitrals polèmiques

“La sensació de l’altre dia és que vam rematar molt. Hem de seguir per aquest camí. La millor versió nostra és el que ens pot apropar. Tot el que passa al voltant, sempre hi ha gent que després ho reprodueix. L’únic que podem fer és seguir treballant en allò nostre. Tots ens podem equivocar, però sempre demanem que sigui dins de la neutralitat. Em preocupa més el joc, la nostra sensació per fer gol al rival. Podem fer moltes coses millor per guanyar partits.”

La pressió

“Nosaltres lluitem per un somni, i l’Sporting, en aquests moments, està patint. Aquest patiment és més difícil de dur quan no te l’esperes. Però tot comença perquè nosaltres fem un gran partit, un gran treball. Mirarem de ser un equip protagonista, dominador. La pressió és per tots dos, però prefereixo la pressió de lluitar per un play-off que per no baixar. Ho he viscut com a futbolista i no agrada. A vegades les cames no van com voldries i el cap, menys. La situació nostra és delicada perquè teníem un bon marge, però seguim en el lloc i lluitem per un somni, per un objectiu meravellós.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)