Girona

Una pressió diferent

El Girona visitarà diumenge El Molinón amb la pressió d’haver de guanyar si no vol veure perillar la seva posició en el play-off d’ascens. Si bé és cert que els gironins semblaven tenir lligat l’objectiu fa escasses setmanes, la bona ratxa dels perseguidors ha fet créixer la sensació d’obligació a l’equip; a la fi, una pressió molt diferent de la que ha de suportar l’Sporting. Un hipotètic descens a primera divisió FEF seria un desastre per als asturians, i conviure amb això és molt més complicat de suportar.

“Nosaltres lluitem per un somni, i l’Sporting, en aquests moments, està patint. Aquest patiment és més difícil de dur quan no te l’esperes. Però tot comença perquè nosaltres fem un gran partit i un gran treball sent un equip protagonista, dominador”, deia Míchel Sánchez en la roda de premsa prèvia al matx de diumenge. El de Vallecas matisava el tipus de pressió amb què han de conviure els seus futbolistes: “La pressió és per a tots dos, però prefereixo la pressió de lluitar per un play-off que per no baixar. Ho he viscut com a futbolista i no agrada. A vegades les cames no van com voldries, i el cap, menys. La situació nostra és delicada perquè teníem un bon marge, però continuem en el lloc i lluitem per un somni, per un objectiu meravellós.”

Terrats, a punt

Aprofitant la seva compareixença, el tècnic del Girona va aclarir el panorama pel que fa a les baixes que tindrà de cara al duel crucial: “Tenim la baixa de Baena per sanció, i les de Darío i Víctor Sánchez, per lesió. Recuperem Pol Lozano després d’haver complert la sanció, i crec que Ramon Terrats arribarà per al partit”, comentava Míchel, conscient que el barceloní podria entrar, com a mínim, en la convocatòria. La baixa ja coneguda i sensible per a l’entrenador madrileny és la d’Álex Baena, que va ser expulsat pel col·legiat per doble amonestació ja amb el matx contra el Tenerife finalitzat: “Vam parlar amb tot l’equip perquè Borja el van expulsar estant a la banqueta i Samu, a Fuenlabrada, també va ser per una expulsió que no és conseqüència del joc sinó per mala actitud. Baena ha tingut una sanció econòmica, de règim intern, i són coses que els jugadors més joves han d’anar aprenent. Cada minut d’aquests tres partits serà clau per assolir l’objectiu. No podem regalar res a ningú”, sentenciava Míchel Sánchez.

LES REACCIONS

La pressió és per a tots dos equips, però prefereixo la pressió de lluitar per un ‘play-off’ que per no baixar. Lluitem per un somni.
El patiment per evitar un descens és més difícil de dur, sobretot quan no te l’esperes.
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)