Girona

Més complicat

El Girona haurà de seguir serrant les dents per jugar el play-off d’ascens a primera divisió. L’equip orientat per Míchel Sánchez ha perdut (2-1) aquesta tarda a El Molinón la primera de les tres finals que li quedaven a la recerca de lligar presència en la promoció que, tot i que depèn d’ell mateix per fer-ho, se li ha complicat. Amb la recollida avui al feu de l’Sporting, la segona derrota seguida, el conjunt blanc-i-vermell es manté en sisena posició, amb Las Palmas, a qui té el goal-average guanyat, just al darrera, amb els mateixos punts, i la Ponferradina a un de distància. Dissabte vinent, els gironins reben el Mirandés i, després, visiten el Burgos a l’última jornada.

No ha pogut d’aquesta manera el Girona i contra l’Sporting, en un partit en què l’acció s’ha concentrat en el primer temps. Després d’un inici elèctric, el conjunt entrenat per Abelardo ha colpejat primer via Grajera (12’), que ha marcat de cap a la sortida d’un córner. Ha reaccionat bé el Girona, que ha empatat de seguida (22’) amb una diana de Stuani, que ha arribat amb suspens. I és que l’uruguaià ha anotat després d’un control amb el pit que li ha marxat a Juncà, i l’assistent havia indicat fora de joc en primera instància. Tot i això, després de la revisió del VAR, el gol ha acabat pujant al marcador ja que no existia posició antireglamentària. El matx ha passat una fase de diverses interrupcions, amb jugadors havent de ser atesos, un d’ells Juncà que s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït, fins que just abans del descans, Djuka, amb una rematada en planxa a centrada del Puma Rodríguez, ha tornat a avançar als asturians.

En la segona part, el Girona ha dut la iniciativa, però no ha estat capaç de generar ocasions que el permetessin fer l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)