Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Juan Carlos (90’)
frustrat
Va començar el partit exigit per l’atac de l’Sporting i estirant-se molt bé per posar una mà salvadora a Gragera. No va poder fer res en els dos gols del primer temps i el joc el va obligar a jugar amb els peus amb un cert risc.
Santi Bueno (72’)
regular
En l’acció del 2-1 perd la posició i no pot ajudar Arnau a tapar l’arribada del ‘Puma’, un fet que va obligar Bernardo a moure’s per deixar lliure de marca Djuka. Va ser probablement l’acció més dubtosa en la seva actuació.
Bernardo (90’)
fluix
Va controlar Djuka a dins de l’àrea, però quan l’ariet ampliava el seu radi d’acció se’l veia anar més de corcoll. Tampoc va fer un mal partit, però, com els companys de la defensa, va deixar sensació de fragilitat i això mai és bo.
Juanpe (90’)
pla
Amb pilota va intentar buscar algun company en profunditat per trencar alguna línia i agitar el joc, però no va estar precís. En defensa no va patir gaire, però, com els companys, va deixar que es generés perill a pilota aturada.
Arnau (84’)
resignat
Va ser profund sempre que va poder, com en l’acció que va acabar en l’1-1. En el 2-1, el ‘Puma’ li va guanyar l’esquena per fer la centrada a Djuka i va intentar demostrar caràcter a l’hora d’intentar esgarrapar algun punt, sense sort.
aleix garcia (90’)
treballador
Va córrer quilòmetres per tapar espais que es generaven entre els companys, tots de caràcter ofensiu. Va fer un bon partit i va tocar la pilota amb criteri i velocitat. En la pilota aturada va generar ocasions per als companys.
Iván Martín (90’)
irregular
Com és habitual des que ha guanyat una posició en l’onze, es va mostrar actiu i solidari a l’hora d’ajudar en la pressió i en l’objectiu d’aportar equilibri. Interpreta bé el joc, però en la segona li va costar entrar en joc i trobar el seu lloc.
Juncà (31’)
Lesionat
És el jugador que perd la marca de Gragera en l’1-0 i deixa que el rival remati gairebé a plaer. En l’acció de l’1-1 fa un mal control amb el pit –era una jugada complicada–, que acaba en assistència. Va dir prou en el minut 30 de joc.
Borja García (90’)
amagat
En el 27 va tenir una bona ocasió de gol després que Stuani li deixés amb el pit una pilota morta a la frontal de l’àrea. Li va costar ser protagonista en la zona de creació i no se’l va veure prou entre línies, on més mal fa.
Samu Saiz (90’)
insípid
Va començar amb dubtes i perdent alguna pilota en zona compromesa però la seva actitud participativa va ser bona. Llàstima que va entrar en joc d’esquena a la porteria i massa lluny, on menys mal pot fer als adversaris.
stuani (90’)
oportú
Va demostrar olfacte golejador en l’empat a un gol amb suspens i tot. A mesura que passaven els minuts, es va mostrar més apagat i menys protagonista en l’atac, però va tenir l’última ocasió amb el cap en el temps afegit.
jairo (59’)
apagat
No va tenir opció de ser profund i oferir solucions a l’equip. Tampoc va estar precís per poder-ho fer amb claredat.
Nahuel (18’)
estèril
Va tocar poques pilotes i no va trobar el seu lloc al costat de Stuani. Va partir escorat a banda i allà no és crucial.
Valery (6’)
fred
Va intentar encarar-se al rival, però no va deixar-lo enrere mai. Va sortir a les acaballes amb l’equip fos.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)