Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No som un equip mort”

“Depenem de nosaltres mateixos.” Míchel tenia clar el missatge després de la derrota d’ahir. El Girona continua tenint a la seva mà ser en el play-off. “Continuem treballant i hem de guanyar els dos partits que ens queden. Amb 70 punts hi serem i hem de buscar-ho”, va manifestar l’entrenador, decebut per la segona part del seu equip. “La primera part ha estat genial fins al 2-1, però en la segona ens ha faltat velocitat en el joc, no a les cames. Si les cames no són veloces, la pilota sí que ho ha de ser”, va indicar. “Hem dominat la pilota però l’Sporting no ha patit. Hem tingut el ritme una mica més lent, ells han estat molt bé, però hauríem d’haver fet una circulació més ràpida. En els últims 30 metres de camp hem de canviar el xip, donar més velocitat al joc i aquí és on ha estat el resultat. Ens ha faltat agressivitat i determinació en zona 3”, va dir el madrileny. “No podem tenim la pilota i que el rival estigui còmode. Ho hem de canviar. Hem tingut un 70% de la possessió i no pot ser que ells acabin amb més xuts que nosaltres”, va manifestar.

Sobre el moment de l’equip, que encadena dues derrotes, el preparador madrileny va dir que no està preocupat. “La sensació dels dos últims partits, sense anar al resultat, és que estem bé. L’únic que hem de fer és guanyar dos partits davant de dos bons rivals però que s’hi juguen molt menys que nosaltres”, va assegurar. “No se’ns està fent llarga la temporada. Hem de contextualitzar cada partit. L’Sporting era un rival molt dur. Cada victòria costa un món. Estic més convençut que mai després d’aquests dos partits”, va assenyalar. “Jo no decaic i l’equip ha demostrat que tampoc. No som un equip mort, ningú ho pot dir”, va concloure.

Abelardo, satisfet

“Presentia que faríem un gran partit i sabia que enganxaríem la gent. L’equip ha incentivat el públic i aquest ens han empès”, va expressar Abelardo. “Hem dominat i hem pogut marcar el tercer”, va reblar.

EL MOMENT

“La sensació és que estem bé. L’únic que hem de fer és guanyar dos partits”

EL PARTIT

“La primera part ha estat genial, però en la segona ens ha faltat velocitat en el joc”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)