Girona

Aleix García: “Quan estem endollats podem guanyar qualsevol”

Aleix García ha parlat aquest migdia en roda de premsa, amb el partit de dissabte contra el Mirandés a Montilivi en l’horitzó. Les seves declaracions:

Ambient en el vestidor

“Sabem que l’afició ha organitzat una rebuda a l’estadi. És un dia molt important. Pot ser decisiu si guanyem el partit. Els ànims de l’equip estan tranquils, sabent que estem on volem estar tot i que venim de dos derrotes seguides.”

Com esteu de cames i mentalment?

“És veritat que les cames pesen. Tenim fisios, doctors espectaculars que ens permeten estar al 100%, sinó al 99%. Els de baix van forts, però nosaltres estem en millor posició.”

Previsions?

“Sabem que matemàticament podria ser que entrem al play-off. Hem d’estar mentalitzats de guanyar. I si no doncs haurem d’anar a Burgos a buscar els tres punts. Les previsions son complicades, han de passar moltes coses. Hem de pensar en l’equip.”

La ratxa

“La mala dinàmica és discutible. Contra el Tenerife vam fer un gran partit i no vam poder guanyar. Crec molt en l’equip. Quan estem endollats som capaços de guanyar a qualsevol. Hem de pensar en nosaltres com a equip.”

El Mirandés

“Segona divisió és molt complicada. Mirandés no es juga res però son un equip molt jove amb jugadors que volen demostrar per tenir un futur millor. Serà molt difícil segur”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)