Girona

El Girona renova Míchel fins al 2024

Gran pas. El tècnic de Vallecas, molt identificat amb el club i la ciutat, seguirà a la banqueta blanc-i-vermella passi el que passi en el futur immediat de l’equip, immers en la lluita per accedir al ‘play-off’ d’ascens a primera

El Girona acaba d’anunciar que renova fins al 2024 a Míchel Sánchez, el seu entrenador. El club blanc-i-vermell formalitza així un moviment per assegurar la continuïtat del pal de paller del projecte a la gespa passi el que passi amb l’equip en el futur immediat. Els gironins es troben immersos en la lluita per accedir al play-off d’ascens a primera i l’anunci de la renovació del seu tècnic aporta més seguretat i tranquil·litat a tot l’entorn. I és que, Míchel Sánchez va arribar l’estiu passat al club però de seguida s’ha guanyat l’estima de la seva nova afició gràcies a la identificació que ha mostrat l’entrenador respecte el club i la pròpia ciutat.

Michel va tenir un inici de curs irregular amb l’equip instal·lat a la part baixa de la taula, però després d’acabar amb el procés d’integració de les seves idees i metodologies, el Girona va escalar posicions enllaçant grans resultats i mostrant un bon joc que van convèncer als seus aficionats.

Amb la continuïtat garantida del tècnic, el proper en segellar la renovació de forma oficial serà el director esportiu Quique Cárcel, que ja ha deixat entreveure en alguna roda de premsa que seguiria en paral·lel a la trajectòria del de Vallecas. Procedent de l’Hospitalet, Cárcel va arribar al club gironí el 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)