Girona

Cárcel, renovat fins al 2025

Tot i que el club no en va fer cap anunci oficial a través dels diversos canals de comunicació que utilitza, la continuïtat del director esportiu, Quique Cárcel, és un fet. El barceloní ha renovat el seu contracte amb el Girona fins al 2025 i es mantindrà com el màxim responsable en la construcció de la plantilla del primer equip, una tasca que està fent des que va arribar a l’entitat blanc-i-vermella el juliol del 2014. Per tant, si Cárcel acaba el contracte, enllaçarà, com a mínim, onze anys a l’estructura esportiva gironina, tot un rècord en un món tan ferotge com el del futbol.

Continuïtat de la mà

En l’última roda de premsa per valorar el tancament del mercat d’hivern, coincidint amb la presentació de Víctor Sánchez, Quique Cárcel havia supeditat la seva renovació amb el Girona a la de Míchel Sánchez com a tècnic. El fet de lligar el de Vallecas fins al 2024 ha fet decidir l’exjugador de l’Hospitalet, entre d’altres; ha firmat un nou contracte tot i mostrar també en alguna ocasió algun dubte. El binomi que han creat l’entrenador madrileny i l’equip encapçalat per Quique Cárcel ha estat total i a l’hora de renovar la vinculació amb el Girona tot ha estat més fàcil. A més, el director esportiu és una peça bàsica i ben valorada per la propietat del club i la feina feta a l’entitat gironina l’avala.

Cárcel i tot el club, juntament amb Míchel, treballen per planificar la pròxima campanya tenint en compte els dos escenaris possibles a la vista: continuar a segona A o promocionar a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)