Girona

Les penyes del club es mobilitzen

L’equip de Míchel necessita més que mai el caliu i l’empenta de la seva afició en els dos enfrontaments de lliga que resten per acabar el curs. Això ho saben les penyes del Girona, que tot i les inclemències en forma d’horari en el pròxim partit contra el Mirandés han decidit mobilitzar-se i donat suport als seus futbolistes. La crida del capità Cristhian Stuani ha estat la guspira definitiva que ha fet avivar una flama que ja havien començat a encendre els mateixos penyistes, perquè la federació de penyes del Girona va animar tots els aficionats a omplir les graderies de Montilivi davant del transcendental matx de demà a les 22 h. També és prevista una rebuda per part de l’afició a l’equip blanc-i-vermell a la seva arribada a l’estadi, cap a les 20.30 h.

A més, la penya Immortal fa dies que treballa en l’organització del desplaçament a Burgos per assistir a l’últim partit de la lliga amb un paquet que inclou l’autobé, el dinar de dissabte un cop s’arribi a l’hotel, una nit d’hotel amb l’esmorzar del diumenge i l’entrada al matx per 100 euros per al penyista federat i 110 euros per als acompanyants. El matx a El Plantió pot ser crucial en les aspiracions de play-off d’ascens a primera per al Girona i les penyes volen que l’equip blanc-i-vermell estigui el més acompanyat possible per lligar l’objectiu principal. El període d’inscripció estarà obert fins que s’emplenin les 55 places que s’han posat a disposició per al viatge.

Èxit del torneig de penyes

Paral·lelament al suport que estan donant a l’equip, les penyes del Girona promouen el gironisme arreu de la demarcació i fa alguns dies ho van fer a Lloret amb la Penya Costa Brava Sud-Lloret de Mar com a amfitriona del torneig de futbol 7 de penyes del Girona. Després de dos anys sense dur-se a terme–el 2019 es va fer a Sant Gregori–, la jornada va ser tot un èxit i la penya Vall del Llémena va reeditar el títol de campió entre deu equips i es va enfrontar a la final a la penya Nord Girona-Àlex Granell.

La diada va acabar amb un dinar de germanor a l’hotel Evenia Olympic Suites de Lloret de Mar i amb tots els presents posant les bases de les pròximes accions previstes per ajudar en tot el que puguin l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)