Girona

El protagonista

Cristhian Stuani

Ídol absolut

Dins de l’àrea de la porteria del gol sud, allà on s’instal·la el Jovent Gironí, mirant a una graderia que l’adora i l’ovaciona, amb els braços amunt, aplaudint, seguint els càntics que li dedicava l’afició i abraçat a diversos companys. Així va acabar Cristhian Stuani ja amb el partit finalitzat. Una vegada més, el capità havia estat l’heroi i el bany de masses estava més que justificat. Va ser el d’ahir a Montilivi un nou clínic de l’ofici del davanter centre pur, del rematador, del matador de l’àrea, per part del 7 blanc-i-vermell, que amb dues dianes més, i ja en són 21 en tota la lliga, que el fan ser el màxim golejador de la lliga, empatat amb Stoichkov (Eibar), va impulsar al Girona cap al play-off, on n’és ara molt a prop.

Com acostuma a fer, no va participar molt del joc de combinació Stuani, però dins de l’àrea no va fer presoners. I és que no havia pràcticament tocat pilota en la primera mitja hora, però Borja García n’hi va posar una dins de l’àrea, tova, difícil, gairebé impossible, i el que per a la majoria hauria estat un intent fallit de rematada, per a ell va ser un cop de martell amb el cap i va aconseguir dirigir la rematada al pal. Tot seguit, Borja el va tornar a trobar, ara amb una centrada més presentable, i davant d’aquesta no va perdonar, un altre cop de testa i cap a dins (38’). “Uruguayo, uruguayo, uruguayo”, cridava la parròquia gironina. En la segona part en va tenir alguna per fer el doblet abans, però li va faltar encert, fins que Samu el va deixar sol davant del porter i ja al final, per sentenciar i permetre a l’equip un final plàcid (89’), va fer el segon. Va ser substituït, en el temps afegit, victorejat, òbviament. A Girona és l’ídol absolut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)