Nahuel, el gran damnificat

El bon moment que viu Stuani de cara el gol té una víctima col·lateral que poca cosa pot fer per posar remei als pocs minuts que està jugant. L’altra peça de la plantilla utilitzada com a davanter de referència, Nahuel Bustos, fa quatre partits que no fa gol i només ha acumulat 81 minuts en les últimes cinc jornades en què ha estat disponible per al tècnic, Míchel Sánchez –contra l’Alcorcón va ser baixa per sanció per acumulació de targetes grogues–. L’argentí veu com el seu company en l’atac té un moment dolç i intenta esgarrapar-li minuts sempre que surt, però la competència amb el pitxitxi de la categoria, quan l’entrenador només alinea un sol davanter centre en el seu dibuix es fa massa complicada.

Tot i això, bones xifres

Nahuel ha aconseguit onze dianes des que va començar la lliga en els 37 partits en què ha participat. El futbolista cedit pel City marca cada 128 minuts de joc, mentre que Stuani ho fa cada 115, dades prou bones per establir una competència sana entre dos jugadors que han fet 33 dianes, el 58% del total de l’equip (57).

L’exjugador de Talleres de Córdoba ha fet 5 dels seus 11 gols sortint des de la banqueta, un mèrit afegit per a ell, que segur que té en compte Míchel Sánchez a l’hora de donar-li més minuts. De fet, els dos últims han estat així i en el tram final del partit. Un per donar la victòria al Girona contra el Màlaga (1-0), en un matx ben enrevessat, i l’altre per sentenciar la Real Sociedad B i evitar cap patiment en l’últim sospir per part del conjunt donostiarra (2-0).

IMPOTENT

81
minuts
ha jugat Nahuel en els últims cinc partits de lliga en què ha estat a disposició de Míchel