Girona

Pol Lozano: “Contra el Burgos ens juguem la temporada”

Pol Lozano ha parlat en roda de premsa a pocs dies del transcendental partit contra el Burgos (diumenge, 20 h) en què el Girona es juga el play-off.

Els ànims de l’equip

“Contra el Burgos ens juguem la temporada. És un bon partit per mostrar-nos, per ensenyar a personalitat que tenim. Estem molt animats i amb ganes de jugar aquest partit”

Teniu el cap que ve el play-off?

“Ni hem parlat si jugaríem dimecres o dijous. Estem centrats en el partit de diumenge. Només pensem en el cap de setmana i ja tindrem temps de mentalitzar-nos en el play-off”.

L’empat serveix

“L’única manera que estarem 100% és guanyar. No ens hem de fixar en els altres. Hem de guanyar. Tenim que pensar en nosaltres. No ens hem de pensar que no es juguen res. Hem de sortir que és l’últim partit de lliga i que si no guanyem és que el més segur és que no estiguem dins del play-off”.

Quin Plantío us trobareu?

“Diuen que estarà ple el camp i això serà una prova pel què pugui venir. Serà un ambient d’afició local i haurem de gestionar les emocions. Serà una bona prova. “

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)