Girona

Míchel: “Afrontem el partit més important de la temporada”

Prèvia. El tècnic del Girona ha atès als mitjans de comunicació a dos dies de l’enfrontament de l’última jornada de lliga contra el Burgos. Els gironins es juguen accedir al play-off d’ascens i necessiten un punt per fer-ho

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del darrer partit de la lliga regular que disputarà el seu equip a El Plantío contra el Burgos (a les 20h).

El Burgos

“Ens enfrontem a l’equip menys golejat a casa en tota la lliga (12 gols) i això vol dir que és un adversari molt bo com a local. Poden jugar amb tres centrals o línia de quatre, ho han canviat durant la lliga però és un equip que a casa és molt fort i està fent les coses bé. Però nosaltres ens hi juguem l’accés al play-off i hem de fer un partit molt bo i espectacular per ser-hi”, ha comentat Míchel.

Versió a casa i a fora

“A fora el nivell de dificultat existeix per a tots. No és el mateix jugar a casa, on ho coneixes tot, només arribar el jugador se sent confortable... però hem fet bons partits a fora. La primera part a Alcorcón és bona i ens posem 0-1 quan podíem haver fet més gols. A Gijón no, però confio en que queda una jornada, tot acabada diumenge i després hi hauria un play-off. Per jugar-los hem de fer el millor partit de l’any i toca a fora. Ens centrem en la millor versió de cada jugador i la resta fluirà. Si pensem en altres coses i no estem concentrats malament. Sabem com fer-ho per donar el màxim rendiment, després passarà el que hagi de passar però si ho fem hi estarem molt a prop”, ha dit el tècnic del Girona en la sala de premsa.

Primes a tercers

“No crec que influeixi en el resultat i crec en la professionalitat dels equips. A mi no m’agraden i sé que això ha millorat molt en els últims anys. M’espero el millor Burgos, en el seu últim partit a casa, on s’hi sent fort i voldrà acomiadar-se de la seva gent, amb l’entrenador renovat... Té prou al·licients”.

Posició en la taula

“El més important és com entrar. Podem guanyar i entrar sisens o empatar i fer-ho com a cinquens. Em preocupa com entrem i ara veig a l’equip bé. Depèn de quina sensació em deixi l’equip a El Plantío. En la promoció ara no val el valor doble dels gols, només compta si hi ha una pròrroga al final d’aquesta prima la classificació. És relatiu per afrontar les dues eliminatòries”.

Baixes

“La plantilla està molt bé. Viatgem tots a Burgos però Juncà, Darío i Ramon no poden jugar. La resta hi ha algun dubte i demà veurem, però volem estar junts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)