Girona

La Penya Gironina celebra el 40è aniversari

La primera penya d’aficionats del Girona que va néixer està d’aniversari. És la Penya Gironina, que celebra els 40 anys del seu naixement, el 1982. Ho ha fet reunint una setantena de persones, entre els quals setze exjugadors del club. Un d’ells, l’actual president del club, Delfí Geli. També hi havia representants d’altres penyes, de l’Ajuntament, fundadors de la Penya Gironina i els actuals socis i membres de la junta directiva. Les altres penyes, el club i els exjugadors van oferir premis de reconeixement a la trajectòria de la Penya Gironina.

Fundada per un grup de joves seguidors en un dels moments més delicats de l’entitat, amb el descens a regional preferent, la penya tenia la seva primera seu en el desaparegut Rhin Bar. Anys més tard, va quedar inactiva, fins que un grup d’aficionats que n’havia format part va decidir recuperar-la. Es va refundar el 2017 i és una de les penyes oficials del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)