Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Per classificar-nos hem de fer el partit de l’any”

Míchel Sánchez és conscient de la importància del matx a El Plantío però també no vol pressionar en excés els seus jugadors: “La setmana ha estat normal. No hem canviat res. Veiem el rival, repartim les tasques, ni més entrenament, ni més vídeo ni treure tensió, ja que interiorment la porta cada jugador. Hem de focalitzar-nos en el que hem fet durant la temporada. La confiança de l’equip està en el pla, i no hem de sortir del camí. El pla sempre ha estat el mateix, com contrarestar el rival dins el nostre model.”

El de Vallecas sap que mostrant una bona versió, amb tot el que està en joc, l’equip estarà a prop del triomf: “Per jugar el play-off hem de fer el millor partit de l’any i toca fer-lo fora de casa”, va dir el tècnic, conscient que a domicili el seu equip no ha estat tan regular com a Montilivi: “No és el mateix jugar a casa, on ho coneixes tot, només d’arribar el jugador se sent confortable, entre d’altres, però ja hem fet bons partits a fora.”

El Burgos és l’obstacle en el camí del Girona cap al play-off. L’equip dirigit per Julián Calero ha encaixat només dotze dianes com a local i ha aconseguit la permanència a la categoria en el seu retorn a plata amb molta comoditat: “Ens enfrontem a l’equip menys golejat a casa en tota la lliga [12 gols] i això vol dir que és un equip fort i bo com a local. Poden jugar amb tres centrals o amb línia de quatre i ho han canviat durant la lliga però és un equip que està fent les coses bé. Nosaltres ens hi juguem el play-off i hem de fer un partit molt bo per classificar-nos”, va analitzar Míchel Sánchez, que no pensa més enllà del matx contra els burgalesos: “Si ens classifiquem tindrem un 25% de possibilitats de pujar a primera, com la resta dels tres rivals. Si es dona el cas ja tindrem la capacitat de recuperar i afrontar qualsevol eliminatòria. En el nostre cap ha d’estar només el partit contra el Burgos, el més important de l’any. Això sí que és una final, ens valen dos resultats, però, tot el que no sigui anar a guanyar podem prendre mal perquè el Burgos té armes per fer-te’n”, explicava Míchel, confiat de les opcions dels seus.

EL BURGOS

“Són els menys golejats a casa i això vol dir que és un equip fort i bo com a local”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)