Girona

“Es tracta de guanyar i som capaços de fer-ho”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, gairebé sense processar la derrota del seu equip en l’anada de les semifinals del play-off a Montilivi, va atendre els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia de la tornada. El de Vallecas va tenir clares les errades del seu equip i intentarà solucionar-les per tenir possibilitats de remuntada a Ipurua: “Al final del partit estàvem tocats però ara ja tenim la sensació que hem de guanyar una final. Ens reprovem que no connectéssim amb l’afició i estem dolguts per no mantenir una energia positiva que l’afició sí que ens va donar des del primer minut. Capgirarem la situació, es tracta de guanyar i som capaços”, va comentar el tècnic blanc-i-vermell, que hi va afegir: “Anar a l’atac a totes està bé si vas amb la protecció adequada. No entenc el joc d’atac si no pots contrarestar les pèrdues, ajustar la pressió, etc. Si només mirem cap endavant perdrem però en algun moment ho haurem de fer. Si viatgem junts no ens descobrirem en defensa. El pla de partit és guanyar però ben protegits. Necessitarem fer un gran partit en atac, però també en defensa.”

Per a Míchel, en l’anada el seu equip va pecar de falta d’energia i verticalitat per anar a buscar el rival, un fet que no pot faltar en la tornada si volen tenir possibilitats de passar a la final: “Som el segon equip en ritme de joc, qui menys nombre de passades fa per arribar a l’àrea rival. Tot bé de l’ànima, la passió i transmetre energia. En el tema tàctic ens coneixem, ja que hem jugat 42 jornades, no tenim dubtes, era igual jugar amb tres o quatre defenses però vam acumular passades, i moltes sense sentit”, va dir el madrileny, que va sentenciar: “Amb 90 minuts podem guanyar qualsevol rival. És clar que ens poden guanyar, tenen un equipàs, però si som nosaltres mateixos estarem més a prop de superar l’eliminatòria, n’estic segur.”

OFENSIUS

“Si només mirem cap endavant perdrem però en algun moment ho haurem de fer”

PROTEGITS

“Necessitarem fer un gran partit en atac, però també en defensa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)