Girona

Montilivi estarà ple a vessar en el Girona-Tenerife

Ja no queden entrades a la venda per l’anada de la final del ‘play-off’ d’ascens a primera de dissabte

Des d’aquest matí cada soci del Girona podia comprar fins a tres entrades extra amb el 40 per cent de descompte per l’anada de la final del play-off d’ascens a primera contra el Tenerife d’aquest dissabte a les 21h, i en principi a les 17h s’havia d’obrir la venda al públic en general. Però ja no queden entrades a la venda. El club ho ha venut tot en poc més de 24 hores i s’ha assegurat el ple, que suposarà el rècord d’assistència aquesta temporada superant els 9.450 espectadors de la semifinal contra l’Eibar.

El club encara no ho ha fet oficial, i és que és possible que encara es posi a la venda alguna entrada en comptagotes a la web, ja que el club ha bloquejat algunes entrades per si s’ha de cobrir algun problema derivat de les incidències tècniques que hi ha hagut en el repartiment de les entrades, ja que el sistema no ha donat abast davant l’allau de peticions, que en alguna hora ha arribat a ser d’una entrada cada dos segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)