Girona

Delfí Geli: “Parlar de Xavi Agustí és parlar del futbol gironí”

El president del Girona ha dedicat unes paraules a un dels màxims referents del futbol gironí, traspassat als 82 anys

  • VÍDEO: Les declaracions de Delfí Geli

El futbol gironí i el Girona estan de dol en el dia d’avui per la mort de l’exjugador, exsecretari tècnic i exentrenador Xavi Agustí, que ha mort als 82 anys. Per això aquesta tarda el president del Girona Delfí Geli ha volgut dedicar-li unes paraules a través dels mitjans del club. “En Xavi Agustí ha sigut un referent en el Girona i diria que en tot el futbol gironí, perquè ha passat per tots els clubs importants de la província. Al Girona ha estat molts anys al club passant per totes les situacions, i a vegades en situacions complicades. Era una persona avançada al seu temps, que era capaç de fitxar i organitzar els equips. A tot arreu on ha estat ha funcionat bé. Aquí va estar a punt d’aconseguir l’ascens a 2a divisió A. Sempre s’alegrava molt dels èxits del Girona i hem d’intentar dedicar-li aquest ascens”, ha comentat Geli, que lamenta la seva mort: “Quan es parla de Xavi Agustí es parla de futbol gironí. Lamentablement és una gran pèrdua i el trobarem a faltar. Només ens queda estar al costat de la seva dona, els seus fills i la seva família perquè puguin passar aquests moments acompanyats.”

Geli va coincidir amb Xavi Agustí en la seva primera etapa al Girona com a jugador i per això ha volgut agrair-li tot el que va fer per ell: “A nivell personal em va ajudar en uns moments en què pràcticament havia perdut la il·lusió de jugar el futbol. Pensava en deixar-lo però em va dir que confiava en mi, em va posar a jugar i allà va començar la meva carrera. Vaig estar un any amb ell al club i vam aconseguir l’ascens de 3a a 2a divisió B i vaig tenir la sort de fitxar pel Barça. En aquell any em va donar tota la confiança. Va fer un equip com va poder, però com deia era capaç de treure el millor rendiment i vam aconseguir guanyant la lliga de manera clara sobretot amb gent de Girona. Era el nostre referent. Sempre li estaré agraït per l’oportunitat que em va donar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)