Girona

El Girona fa lloc als socis afectats sense entrada

Maniobra. El club incrementarà l’aforament de Montilivi d’11.270 a 11.810 espectadors amb dues files addicionals a la zona dels gols

El Girona ha pogut rectificar i trobar una solució als problemes que hi va haver en l’assignació de les entrades per als seus abonats. El club augmentarà l’aforament de Montilivi en 540 seients en una fila addicional a la zona dels gols. L’estadi passarà dels 11.270 espectadors actuals als 11.810, una solució que permetrà tenir per a tothom un lloc per veure el matx. Només els afectats, corresponentment localitzats per l’entitat, tindran l’opció de comprar de nou les seves entrades a les taquilles del camp, que estaran obertes avui de les 9 a les 20 h i dissabte de les 10 a les 13 h i de les 16 al començamentci el partit: “Demanem disculpes als abonats afectats. Hem treballat per acollir-los i que vinguin a l’estadi. No compensa el neguit però hi podran accedir i animar l’equip”, deia el president Delfí Geli als mitjans del club. Tots els abonats, a més, podran descarregar les entrades a l’àrea de soci per tenir-hi un accés immediat.

El Tenerife també ho ven tot

El rival del Girona a la final del play-off, el Tenerife, va informar que ha esgotat totes les entrades pel partit de tornada a l’Heliodoro Rodíguez López el diumenge 19 de juny. La capacitat del feu canari és de 22.824 persones i d’aquesta manera s’igualarà la millor entrada del curs, que va ser, precisament, en el derbi contra Las Palmas de l’anada de les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)