Girona

Míchel: “Volem fer història i estem mentalitzats per aconseguir-ho”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del partit d’anada de la finalíssima del play-off contra el Tenerife que es disputarà demà a Montilivi (21h). El madrileny s’ha mostrat esperançat, confiat i orgullós del camí traçat fins a dia d’avui pel seu equip:

L’estat de la plantilla

“Darío, Ibra i Borja García són baixes. La resta estan tots bé i molt il·lusionats amb el partit de demà. L’equip està molt bé i amb una motivació especial com no pot ser d’una altra forma. Hem arribat dos equips en la mateixa forma a la final i tot està al 50%. Demà serà un partit espectacular per gaudir-lo i competir-lo al 100%”,

Aspecte anímic i tàctic

“En l’aspecte anímic és una final i l’equip està mentalitzat i amb il·lusió. Sé que tindrem agressivitat, buscarem la porteria rival i tindrem un ambient espectacular. Això ens ha de donar el 200%. No és més important l’aspecte tàctic que anímic, és un paquet i estem preparats. Tenim els valors de tota una ciutat al darrera i ho hem de mostrar”, ha dit el tècnic madrileny

Favorits?

“Els dos equips mereixem estar aquí. Ningú et regala res en 42 jornades i menys en un play-off. Eliminar a l’Eibar i Las Palmas no és senzill i per això està tot al 50%. No poso en cap balança si ells arriben amb més moral o menys. Nosaltres estem a dalt de tot però s’ha de començar de zero, amb 180 minuts per davant per lluitar per l’objectiu”.

La motivació

“Som un equip de generar valors en el dia a dia. Hem anat recordant tot el que hem fet al llarg del curs, com hem estat junts, quan estàvem en descens, la confiança del club en el treball de tots, tot el que hem fet per arribar fins aquí i tot amb la il·lusió de pujar. Sempre cal tornar a l’inici de tot i tenir la mateixa il·lusió en tot. Anar a l’inici per seguir escalant “, ha comentat Míchel sobre com ha anat motivant als seus jugadors per la final.

Stuani apercebut

“Ho hem parlat però no ho vull focalitzar en això. És un jugador ofensiu i en teoria pensem que no ha de tenir cap problema. Pot passar i no hi ha ningú imprescindible. Si hem arribat fins aquí ha estat per la feina de tots. Ningú es pot deixar res demà, s’ha de donar el 200% i ja veurem els soldats que resten per la batalla final”.

Què cal fer?

“És molt important el concepte de viatjar junts. El Tenerife és l’equip que més corre sense pilota en la lliga, roba i corre molt amb pilota i no té gaire possessió, això vol dir que quan la té corre. Hem d’estar molt concentrats en les pèrdues i l’aspecte defensiu serà molt important, com tenir la pilota i fer una bona pressió després de perdre-la. No és res que no hàgim fet durant el curs”.

Definir el moment

“La paraula és fer història. S’ha de fer història i no sé si aquest any és el bo o no, però jugarem la final, això sí que és segur. Tenim el 50% de possibilitats i anirem amb la nostra idea a competir i a fer-ho bé. Volem fer un bon treball i buscar el triomf ja amb la nostra gent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)