Girona

Míchel busca el 3+3

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, s’ha convertit en un expert a ascendir els seus equips des que va iniciar la seva aventura a les banquetes, l’any 2016. De fet, el madrileny ha pujat a primera amb els dos clubs que ha dirigit fins ara, el Rayo Vallecano, el curs 2017/18, i l’Osca, el 2019/20, un fet que molts entrenadors no poden explicar i encara menys amb la seva trajectòria curta. Com a futbolista, Míchel va aconseguir tres ascensos a primera, tots amb el Rayo Vallecano, i amb el Girona buscarà el que seria, doncs, el seu sisè ascens.

“He jugat molts partits d’aquest nivell. Com a jugador et sents en el moment més important de la carrera. He pujat sis vegades, quatre com a jugador i dos com a tècnic [té també un ascens de segona B a segona A amb el Rayo] i és el millor moment de tots. Aquell partit que et dona estar a primera divisió... Aquells detalls i situacions que es generen quan l’àrbitre xiula el final del partit, les tinc totes al cap”, comentava el tècnic blanc-i-vermell en la roda de premsa prèvia al partit d’anada quan va ser preguntat per la seva pròpia experiència. El de Vallecas vol continuar fent història i ara li toca al Girona pujar a la màxima categoria sota la direcció d’un tècnic i un jugador que sap el que se sent en aquestes situacions. I és que, com a Eibar va sorprendre amb un platejament diferent, fent seure Aleix Garcia i Stuani d’entrada, a Tenerife segur que ja té pensada una nova estratègia per treure’n el major profit.

Per Míchel, la confiança que el club li ha donat, tot i anar mal dades durant alguna fase de la campanya, és el clar exemple de fidelitat i lleialtat. L’espina clavada del tècnic són les destitucions amb els dos clubs amb què va ascendir quan precisament anaven les coses malament en el transcurs de la temporada posterior en la màxima categoria.

COM A JUGADOR

Míchel va pujar a 1a amb el Rayo el curs 1994/95, el 1998/99 i també el 2010/11

COM A TÈCNIC

El madrileny té un ascens també amb el Rayo (2017/18) i amb l’Osca (2019/20)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)