Girona

El Girona no estarà sol a l’Helidoro

Girona El club confirma que 250 aficionats viatjaran a Tenerife. Fins divendres podrien apuntar-se més persones fins a exhaurir les 300 entrades rebudes del Tenerife

El Girona ha fet oficial la xifra de socis que viatjaran a Tenerife per presenciar la finalíssima a l’Heliodoro Rodríguez López. Dues-centes cinquanta persones són les que han demanat entrada i, per tant, totes podran entrar dins el paquet de tres-centes que facilitava el conjunt blanc-i-blau. Això no obstant, podrien sumar-se més persones, ja que fins divendres els no socis tenen temps per adquirir la seva entrada fins a exhaurir-les. L’entrada es pot passar a recollir a la botiga de Montilivi en l’horari habitual d’atenció al públic fins divendres a les dues de la tarda.

Un viatge complex

El més complicat ha estat planificar el viatge fins a Tenerife, a causa de la poca oferta i els preus tan elevats que hi ha per volar. Els aficionats han hagut de planificar amb poc temps i triant opcions amb escales aèries pel mig. Una odissea per arribar fins a la destinació i a un preu bastant elevat. La plantilla viatjarà en un vol xàrter i té previst tornar la mateixa nit un cop acabada l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)