Girona

Mor l’exjugador del Barça, el Girona i el Banyoles i exentrenador Pau Garcia Castany

Dies després de la mort de Xavi Agustí, el futbol plora la defunció d’un altre referent. Pau Garcia Castany, exjugador del Barça, el Girona i el Banyoles, entre altres equips, i exentrenador de diversos clubs, ha mort als 73 anys.

Fill de l’expresident del Girona Pablo García del Amo, Garcia Castany es va formar a Girona, però no va arribar a fer el salt al primer equip perquè se’l va endur al Barça. Va jugar al Condal, filial blaugrana, a l’Osasuna i al Calvo Sotelo, abans de completar dues temporades (1969/70 i 1970/71) al primer equip del Barça. Després, va començar una llarga etapa al Saragossa, amb el qual va acumular molta experiència a primera divisió en tota la dècada del 1970. Va tornar al Girona el 1980 i, després d’una temporada al Girona, va jugar al Banyoles.

Tancada l’etapa com a jugador, Pau Garcia Castany en va començar una altra a les banquetes del futbol gironí. A més del Girona en una breu etapa (1996/97), va dirigir equips com el Lloret, l’Olot, el Farners i el Cassà, a més d’equips femenins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)