Girona

“Estem preparats per a tots els escenaris”

Lluís Miquel Ramis Entrenador del Tenerife

El tècnic del Tenerife va comparèixer en roda de premsa per afrontar el partit més decisiu de la temporada. L’Heliodoro dictarà sentencia. El tècnic català va parlar, en primer lloc, del paper de l’afició. “També som aquí per culpa de l’afició. Estem satisfets que torni a vibrar pel seu equip. Hi ha molt de sentiment i passió, aquest era un dels meus somnis quan vaig venir, i res millor que fer-ho amb l’estadi ple.” Divendres el Tenerife va posar el cartell d’entrades esgotades després que els socis del club alliberessin les últimes cadires. Ramis també va incidir en un aspecte molt important per al seu equip, i és la fidelitat a la seva idea de joc. “Afrontem el partit com creiem que cal fer-ho, amb atreviment. Tenim la nostra afició perquè ens empenyi, no hem parlat de l’avantatge per l’empat, al contrari.” Al conjunt blanc-i-blau li serveix un empat per passar l’eliminatòria i ser nou equip de la primera divisió. Així ho va explicar l’entrenador tarragoní: “Si arribem als minuts finals amb empat tindrem aquest petit avantatge, però sortirem a guanyar des del principi. La pròrroga és una part més del joc; és una possibilitat. Treballarem el partit dels 90 minuts. Segons transcorri has d’anar prenent decisions. És difícil aventurar per on pot anar. Poden haver-hi diferents contextos i estem preparats per combatre i competir en qualsevol circumstància”. Ramis tampoc va comunicar cap baixa per al partit d’aquesta nit, que s’espera, igual que Míchel, amb molta tensió per part dels dos conjunts.

El tècnic rival recorda l’equip gironí i el camí que ha hagut de seguir per arribar fins aquí. “El Girona FC també ha fet moltes coses molt bé i et pot castigar amb les seves armes. No és casualitat que els dos equips estiguem en aquesta final.” El matx, que comença a les 21 h, també va portar Ramis a treure unes conclusions personals. Segons va comentar, és un dels partits de la seva carrera. “Estic tranquil, amb la mateixa responsabilitat del primer dia. Com a entrenador, aquest partit és el més important per a mi, fins al moment. Volem fer créixer el club, que torni a batallar per aspectes importants. Hem anat molt ràpid aquesta temporada i estem satisfets.” El Girona ja sap quin rival l’espera i com arriba.

L’AFICIÓ

“Hem generat il·lusió i cada dia ens acompanyen més aficionats. Els volem a tots”

POSSIBLE DESENLLAÇ

“La pròrroga forma part del joc; és una possibilitat real i l’hem treballada igual”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)