Girona

Montilivi recuperarà la grada retràctil de gol nord

Amb l’ascens a primera divisió, el Girona farà créixer l’aforament de Montilivi, que tornarà a superar els 13.000 seients. Ho ha confirmat el president, Delfí Geli, en una entrevista a El món a Rac1. “Ja tenim treballat amb l’Ajuntament per recuperar la graderia de gol nord. Creixerem amb uns 2.200 localitats. Serà com quan vam baixar”, ha explicat Delfi Geli. El Girona té un pla ambiciós per remodelar l’estadi. “Hem de començar a pensar a millorar l’estadi i necessitarem l’ajuda de l’Ajuntament perquè tot això sigui viable”, ha explicat el president.

Potent pel grup City

En el mateix programa, ha intervingut el director executiu del City Football Group, Ferran Soriano. “El Girona és molt important pel grup. El grup té onze equips de futbol. Nosaltres tenim unes 4.000 persones a tot el món, i tots estaven pendents del partit. El Girona a primera és el segon equip més gran nostre. Té la mateixa dimensió que el de Nova York.” Soriano, però, ha afegit: “També hem de recordar el control financer de LaLiga, el més restrictiu d’Europa. Les normes són les que són. Podem invertir fins on les normes ens deixin”. L’ascens a primera facilitarà l’arribada de jugadors joves de nivell des del City. “El City des del primer dia ajuda el Girona. Des de les cessions, a una ampliació de capital que vam fer, amb la majoria de l’accionariat per part del City. El Manchester City i el Girona no són dues coses, és una mateixa cosa. I ara, tenint Míchel i Quique, fa que encara estiguem més convençuts i protegits”, ha explicat el president del consell d’administració, Pere Guardiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)