Girona

L’ascens del Girona, en diferents graus a les portades

“Ho tenim tot” és el títol de la portada de l’edició gironina de L’Esportiu, en referència a l’ascens del Girona a primera i del Bàsquet Girona a l’ACB. A l’edició nacional, tots dos equips gironines acaparen també la portada, conjuntament amb el Barça d’handbol i la seva onzena Champions, recollits en un “Dia de glòria”. L’èxit del Girona és argument de portada també en altres diaris esportius, tot i que en graus menors.

A Tenerife, el diari El Día titula la portada amb la frase “Acaba el somni”, va acompanyada d’una imatge dels jugadors del Tenerife just després d’acabar el partit. Les seves cares mostren el reflex de l’afició blanc-i-blava després de quedar-se a un partit de tornar a primera. El Diario de Avisos ha estat una mica més dur i ha titulat la portada amb el missatge “Gran decepció”, amb una fotografia que mostra la frustració d’una aficionada del Tenerife després del partit.

A Catalunya, Mundo Deportivo dedica el títol “Amunt Girona” a la part superior –amb imatges de l’equip de futbol i el de bàsquet–, i Sport, també a la part superior, diu: “El Girona puja a primera!”.

A Madrid, hi ha un detall petit a la portada de Marca i As sobre l’ascens del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)