Girona

Treballs de regeneració a la gespa de Montilivi

Tot i que la gespa de Montilivi mai ha deixat de ser de primera, durant aquesta setmana s’estan portant a terme treballs de regeneració per tal d’arribar a l’inici de la competició a primera amb les millors condicions possibles pel que fa al tapís de l’estadi.

Els treballs consisteixen en treure la gespa natural deixant la híbrida a lloc i tornant a sembrar de nou. Aquesta renovació s’aplica als tres primers centímetres de terra del camp per, tot seguit, aplicar material nou perquè el terreny estigui sa i permeti un bon desenvolupament de la nova planta.

Des del 2017, Montilivi gaudeix d’una gespa d’última generació, 97% natural i 43% artificial. Aquest és el mateix sistema d’herba que s’utilitza a San Mamés, el Bernabéu o el Camp Nou, entre molts altres.

La feina dels equips acabarà el proper cap de setmana però, tot i això, el Girona ha demanat a LaLiga començar el campionat com a visitant per tenir quinze dies més de marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)