Girona

El gol ha portat el nom de Stuani i Nahuel Bustos

En una de les parcel·les del camp més importants, la davantera, el Girona ha tingut dos noms propis que han aportat la majoria dels gols a l’equip. Si bé futbolistes com Samu Saiz, Álex Baena i els extrems més purs són també jugadors ofensius, Cristhian Stuani i Nahuel Bustos, els dos davanters més purs (també s’hi podria comptar Pablo Moreno), han estat els grans protagonistes ofensius. L’uruguaià ha guanyat el seu segon trofeu Pichichi de segona A, amb 24 dianes, mentre que l’argentí n’ha marcat onze, un total de 35 de les 62 que ha fet l’equip (el 56,45%).

Stuani ha tornat a demostrar el seu olfacte golejador amb una sèrie que el va catapultar. Entre les jornades 12 i 23, en els deu partits que va estar disponible per a Míchel Sánchez, el charrúa va fer ni més ni menys que tretze dianes, més de la meitat de les que ha fet en total. I és que, en el petit sotrac d’eficàcia del de Tala, Nahuel va assolir també el seu protagonisme per ajudar els companys en una bona ratxa de resultats. El futbolista cedit pel City al Girona per segon curs consecutiu va fer sis dianes entre la jornada 31 i la 36. Nahuel Bustos va assumir a la perfecció el seu rol secundari quan va entrar des de la banqueta, però també va aprofitar molt bé les titularitats que li va donar el tècnic signant una gran campanya, i qui sap si fent mèrits per a una tercera cessió, aquesta vegada per provar la seva vàlua a primera.

En un pla més llunyà, però també com a davanter, tot i que com a professional ha jugat escorat sempre a la banda, Pablo Moreno ha aportat només un gol.

SEMPRE HI ÉS

Stuani va fer tretze dianes en els nou partits que va jugar entre la jornada 12 i la 23

PAPER SECUNDARI

Nahuel ha assumit a la perfecció el seu rol entrant des de la banqueta o en les titularitats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)