Girona

Un talent format al planter gironí

Amb pes. Ricard Artero ha acabat jugant 16 partits entre la lliga, la copa i el ‘play-off’ d’ascens a primera

Si un jugador pot estar lligat amb un colors per la seva trajectòria, aquest és Ricard Artero (19 anys). El jove de la Bisbal va entrar al club en edat d’infantil de segon any. Va cremar les etapes de cadet i juvenil fins a passar pel filial per sobre. L’oportunitat d’entrar a una llista de convocats oficial a segona divisió ja va ser a la primera jornada de la competició davant l’Amorebieta a casa. Després d’una bona pretemporada, Míchel ho va creure oportú. El jove jugador, encara en edat de juvenil, no va debutar fins al 4 d’abril substituint Nahuel Bustos i contra l’Alcorcón a casa. L’afició gironina ja va poder veure com el futbolista bisbalenc repartia detalls de qualitat al terreny de joc de Montilivi. Després de les primeres passes, Artero es va consolidar a la llista de convocats de Míchel fins a tenir un paper testimonial amb el filial de tercera divisió. A diferència de Gabri, Ureña, Monju, Sulei, Dawda i Sulei, Artero va ser un fix a la convocatòria de Míchel i va entrar en plena dinàmica de primer equip. Albert Síria, director de l’acadèmia, defineix a Artero com un jugador modern, amb un físic i una ment privilegiada. En altres paraules, un futbolista que ho té tot per poder tenir un futur professional a l’elit. És per aquest motiu que el club va voler lligar la seva continuïtat i va fer oficial la seva renovació fins a l’any 2026. El premi al treball d’Artero també li va arribar amb la primera convocatòria a la selecció espanyola sub-19. Juntament amb Arnau Martínez, Artero va disputar partits de la fase classificatòria prèvia al campionat europeu. El migcampista de la Bisbal va ser l’autor de dos gols en els empats contra Àustria (2-2) i Dinamarca (3-3). Així ha estat la temporada per emmarcar de Ricard Artero amb dos debuts i deixant ben amunt la població de la Bisbal d’Empordà, on el van veure créixer tant futbolísticament com personalment. Artero viu tot allò que ha lluitat.

Unit al Girona fins al 2026

El jugador de la Bisbal ha cremat quasi totes les etapes al club blanc-i-vermell. Hi va entrar durant l’etapa d’infantil i amb l’edat de juvenil ja ha tret el cap al primer equip. El club va voler lligar el migcampista després de rebre diverses ofertes i juntament amb Stuani comparteix el contracte més llarg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)