Girona

Reformes estructurals que clamen al cel

Des de fa diversos anys les queixes entre els aficionats del Girona van en augment en relació amb el deteriorament i l’envelliment d’alguna de les zones de Montilivi. Sense anar més lluny, el sector de preferent, un dels més cars en la nova campanya d’abonaments (també un dels que té millor visió), té part de les instal·lacions provisionals en tota la seva zona. Els lavabos són mòduls prefabricats a sota de les graderies de ferro, i per a tot el sector hi ha dos bars amb dues casetes petites per a tots els abonats. A més, aquests abonats només tenen un accés disponible a l’estadi, uns inconvenients que no passen per alt i que no s’han solucionat des que es va pujar a primera, el juny del 2017.

En altres sectors també s’ha de suportar el deteriorament de les instal·lacions. Molts dels seients de l’estadi es mouen a conseqüència del pas del temps, les graderies presenten esquerdes i, pel que fa a la tribuna, encara hi ha uralita, un material que, a mesura que passa el temps i es deteriora, podria arribar a ser perillós per a la salut (treure’l comporta també maldecaps i una inversió important per la seva complexitat).

A més, aquesta és una de les zones on el club podria treure més rèdit per la qualitat de visió, la comoditat d’estar aixopluc i la possibilitat d’oferir més llotges VIP per a empreses.

El club ha tingut oportunitats i milions per destinar-los a les millores de l’estadi, si bé és cert que el descens les va paralitzar totes (ja s’anava tard) i la pandèmia les va acabar d’enfonsar entre les prioritats. En la queixa dels abonats per l’increment del preu hi ha un rerefons clar, i aquest és la mala qualitat de les instal·lacions.

LA PREFERENT

Els lavabos són mòduls; els bars, dues casetes, i només hi ha un sol accés per a tothom

LA TRIBUNA

És petita i encara hi ha uralita, un material perillós a mesura que es deteriora
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)