Girona

El Girona confirma vuit baixes, incloses les de Víctor Sánchez i Nahuel Bustos

El Girona, més tard que la gran majoria de clubs, s’ha acomiadat aquesta tarda dels futbolistes que han acabat la seva vinculació amb el club en data el 30 de juny. És el cas de vuit futbolistes i l’anunci serveix per confirmar alguns aspectes contractuals que el club no havia acabat de definir en els darrers dies després d’aconseguir l’ascens. Un és la confirmació de l’adeu de Víctor Sánchez, que va arribar lliure al mes de febrer i des del club es considera que no hi ha cap clàusula que li renovi el contracte per una temporada més per haver aconseguit l’ascens. El mateix passa en el cas de la cessió de Nahuel Bustos, i és que existia el dubte de si l’ascens allargava automàticament la seva cessió fins al 2023. Però de moment no, i és que el Girona ha confirmat que torna a la disciplina del Manchester City. Per contra, qui no està a la llista és Iván Martín, fet que confirma que la seva cessió del Vila-real s’allarga fins la temporada que ve.

A banda de les dues baixes ja esmentades, el Girona també ha confirmat que David Juncà i Jairo Izquierdo acaben contracte i queden lliures, mentre que Pol Lozano (Espanyol), Álex Baena (Vila-real) i els jugadors del Manchester City Pablo Moreno i Darío Sarmiento tornen als seus clubs d’origen.

Opcions de futur

En cap cas, el fet que el Girona hagi anunciat aquesta tarda que aquests vuit jugadors acaben la seva vinculació amb el club implica que no tinguin opcions de formar part de la plantilla de la temporada que ve, i és que alguns d’aquests noms tenen opcions de continuar si el Girona és capaç d’aconseguir les condicions addients.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)