Girona

L’estiu més habitual

Girona. El Girona serà l’últim equip de primera a començar la pretemporada (12/07). El Barça, l’Espanyol i onze equips més inicien entre avui i demà la feina

El compte enrere per a l’inici de la pretemporada cada vegada és més curt. De fet, bona part dels equips comencen avui el curs 2022/23 amb les primeres sessions i revisions mèdiques. Aquests equips són, majoritàriament, els que han pogut gaudir d’unes vacances més duradores. És el cas de l’Athletic, el Barça, el Betis, el Cadis, el Celta, l’Elx, l’Espanyol, el Getafe, el Mallorca, l’Osasuna, el Sevilla i el València. Durant la mateixa setmana, també s’hi afegiran els equips que han tingut compromisos més tardans o que han decidit allargar el període de vacances. Són el Madrid, l’Almeria, l’Atlético de Madrid, el Rayo Vallecano, la Real Sociedad i el Valladolid. Una temporada més, el Girona haurà de començar una temporada amb l’inconvenient del temps i de la feina que s’ha acumulat amb l’ascens. Això no obstant, és una feina que arriba amb molta il·lusió després de trencar amb tots els fantasmes i aconseguir, una vegada per totes, pujar de categoria via play-off. El club, a través de Pere Guardiola, ja va remarcar que s’estava treballant des de feia unes setmanes amb dos plans. Els homes de Míchel seran així l’últim conjunt a començar la pretemporada després de la duresa del play-off d’ascens a primera. Els blanc-i-vermells van acabar la competició fa dues setmanes, el 19 de juny a l’Heliodoro. Això ha suposat que el descans respecte a la majoria d’equips de la lliga sigui bastant inferior. Estem parlant de prop d’un mes de diferència respecte als equips que van acabar l’ultima jornada de primera el 22 de maig. Entre els equips que també començaran més tard, hi ha el Madrid, que va acabar a finals de maig després de guanyar la Champions, i els conjunts de segona divisió, el Valladolid i l’Almeria, que també van acabar el mateix cap de setmana. No només és un factor important per al descans de la plantilla i l’staff tècnic, sinó també per a la direcció esportiva i la confecció dels equips. Un any més, el Girona haurà executat la seva planificació esportiva amb menys marge que els rivals. Aquesta setmana, al Girona se li gira feina amb diverses qüestions. Per començar, la presentació de les noves samarretes de cara al curs vinent. Tot i haver-se filtrat i confirmat per part del club, el dijous està previst fer una presentació oficial del nou equipament. El club no ha fet oficial cap amistós de pretemporada, que comença d’aquí a vuit dies. Els equips que s’han pogut conèixer per altres vies són el Peralada i el Nàstic. La setmana també podria ser moguda en clau de confecció de plantilla. Cárcel va avisar que s’esperaven entre deu i dotze altes.

Almeria 10/07
Va acabar el 29/05
Athletic de Bilbao Avui
Va acabar el 22/05
Atlético de Madrid 10/07
Va acabar el 22/05
Barça Avui
Va acabar el 22/05
Betis Avui
Va acabar el 22/05
Cadis Avui
Va acabar el 22/05
Celta Avui
Va acabar el 21/05
Elx Avui
Va acabar el 22/05
Espanyol Avui
Va acabar el 22/05
Getafe Avui
Va acabar el 22/05
Girona 12/07
Va acabar el 19/06
Mallorca Avui
Va acabar el 22/05
Osasuna Avui
Va acabar el 22/05
Rayo 8/07
Va acabar el 20/05
Madrid 8/07
Va acabar el 28/05
Real Sociedad 7/07
Va acabar el 22/05
Sevilla Avui
Va acabar el 22/05
València Demà
Va acabar el 21/05
Valladolid 6/07
Va acabar el 29/05
Vila-real Avui
Va acabar el 22/05

12 DE JULIOL

Al Girona, un any més, li tocarà un període més reduït de descans respecte als rivals

7, 8 I 10 DE JULIOL

La Real Sociedad, l’Almeria, l’Atlético, el Rayo i el Madrid són equips amb un inici també tardà

INICI

Els de Míchel tindran poc més d’un mes per preparar el partit de lliga a València
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)